Mariager-virksomhed kæmper for at få lov til at producere egne pantmærker

Virksomheden One Pint i Mariager, som har specialiseret sig i at distribuere og eksportere kvalitetsøl, cider, læskedrikke og andre specialiteter, fik mandag besøg af Venstres erhvervsordfører, Torsten Schack Pedersen, Venstres ordfører for afbureaukratisering, Anne Honoré Østergaard samt byrådsmedlem, i Mariagerfjord kommune, Erik Kirkegaard Mikkelsen.

One Pint havde inviteret politikerne for at tale om de udfordringer, som virksomheden oplever med at få lov til at producere egne pantmærker til firmaets varer.

One Pint ønsker selv at printe stregkoder til pantmærker for at lette den daglige drift og sikre forbrugerne yderligere, så der ikke opstår fejl, når kunder returnerer deres pant.

Det har Dansk Retursystem endnu ikke givet tilladelse til, men hos de tre gæstende Venstre-politikere mødte virksomheden stor forståelse.

- Jeg kan sagtens forstå den udfordring, som One Pint har i forhold til print på pantmærker, og derfor vil vi tage problemstillingen med tilbage til Christiansborg. Det giver ingen mening, hvis reglerne på området spænder ben for virksomheder som One Pint, lød det således fra det lokale folketingsmedlem Anne Honoré Østergaard.

- Vi skal naturligvis sikre, at ingen snyder med pantmærkerne, men vi må kigge nærmere på, om der i visse situationer kan gives dispensation, føjede Torsten Schack Pedersen til.

Det lokale byrådsmedlem i Mariagerfjord Kommune, Erik Kirkegaard Mikkelsen (V) glæder sig for sin del over, at partifællerne på Christiansborg viser forståelse for de udfordringer, en lokal virksomhed som One Pint døjer med.

- Det var rigtig interessant at besøge One Pint, og jeg håber, at virksomheden får løst sine udfordringer, siger Erik Kirkegaard Mikkelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...