Scleroseindsamlingen finder sted søndag 8. september. Du kan også give en hånd med, hvor Super Brugsen i Hobro i belønner den bedste indsamler

ARDEN/HOBRO: Søndag 8. september lyder startskuddet til Scleroseforeningens årlige indsamling. En indsamling, som for første gang er landsdækkende, hvor tusindvis af frivillige samler ind til forskning.

I Hobro og Arden er Bent Andersen indsamlingsleder. Han arbejder til dagligt som bager og har valgt at være indsamlingsleder, fordi han selv i 15 år har haft sclerose og været frivillige i Scleroseforeningen i 12 år.

Derudover ha Super Brugsen sat en kagemand (gavekort) på højkant til den indsamler i postnummer 9500 og 9510, som samler flest penge ind.

Du kan melde dig som indsamler på www. sammenmodsclerose.dk - hvor du også kan vælge en indsamlingsrute.

For mere information kan du desuden kontakte Bent Andersen på bent@whost.dk eller tlf.: 40101340.

Cirka 16.000 danskere lever med sclerose, og hvert år får cirka 650 stillet diagnosen.

Sclerose er en kronisk sygdom, som angriber centralnervesystemet, og langt de fleste får diagnosen i alderen 20-40 år. For nogle er sygdommen pludselig og aggressiv, for andre udvikler den sig langsomt og gradvist. Sygdommen kan ikke helbredes, men forskningen gør hver dag fremskridt, og derfor gør hver en krone, der indkommer ind med indsamlingen en kæmpe forskel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...