Madam Blås brugere tog godt imod tilbuddet om at spise så mange hotdogs, de kunne, da pølsemanden Tinus C. Frandsen fra Næstved kom forbi med sin retro københavner-vogn

HOBRO: Pølsemand Tinus C. Frandsen blev taget godt imod, da han tirsdag ved middagstid stillede sin gamle københavner-pølsevogn op ved værestedet Madam Blå i Hobro.

Godt 25 af stedets brugere benyttede sig af tilbuddet om at spise alle de hotdogs, de kunne. Også deres firbenede venner fik lov at smage.

Carsten Nyborg fik sig en glædelig overraskelse, da han kiggede forbi værestedet i Lillegade:

- Jeg vidste ikke, vognen kom, men jeg elsker pølser. Den bedste slags er dem, der er gratis. De er gode dem her, og serveringen er glimrende. Man burde gøre det til en ugentlig begivenhed.

Tinus C. Frandsen var kørt hele vejen fra Næstved. Han står bag den nystiftede forening ”Giv1HotDog.dk”.

- For hver 25 kroner folk donerer, giver vi en gratis hotdog til en udsat. Vi vil gerne ud til både veteraner, hjemløse, udsatte borgere og plejehjem, fortæller Tinus C. Frandsen

Tirsdag havde Blå Kors betalt for pølserne, mens Tinus C. Frandsen selv gav benzinen fra Næstved til Hobro.

- Mit store håb er, at vi kan komme tilbage til Madam Blå i Hobro igen næste år, og at Blå Kors så ikke skal betale, men at vi har fået en masse donationer, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...