Ved Generation Food Award er isproducenten med i kategorien Årets Økologiske Lancering

VEBBESTRUP: Når Generation Food Award holdes fredag 31. august er den lokale isproducent, Vebbestrup Flødeis, med i opløbet om at vinde prisen som Årets Økologiske Lancering i kamp mod Naturli’ og Hanegal.

Prisuddelingen finder sted på Israels Plads i København og er en hyldest til fødevarebranchens ildsjæle, som hver dag gør en ekstraordinær indsats for at sikre børns gode madvaner.

Bag prisuddelingen står Arla og Copenhagen Cooking & Food. Landedirektør i Arla, Jakob B. Knudsen, forklarer Arlas rolle således i en pressemeddelelse:

- Det er en hjertesag for os at bidrage til at sikre bedre madvaner til den næste generation. Vi ved, at et sundt forhold til mad i barndommen varer helt ind i voksenlivet. Derfor glæder vi os selvfølgelig til at hylde de ildsjæle, der er med til at gøre en forskel for børn og unge til årets Generation Food Award.

De nominerede kæmper om en af de seks priser, som hver især er sponsoreret af Danmarks største fødevareaktører, herunder Tulip, Arla og Føtex.

Sponsoraterne går ubeskåret til Arla Fondens arbejde med at oprette madlejrskoler for skoleelever, hvor de lærer at arbejde med råvarer, mad og bæredygtighed.

Juryen til Generation Food Award består af familievejleder Lola Jensen, professor i smagsdidaktik Karen Wistoft, kok og TV-vært Timm Vladimir, kok og madskribent Louisa Lorang samt tre børn fra MADlejr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...