- Med den succes går vi allerede med tanker om at gentage Havnens Dag i 2020, bemærker en glad Ole Madsen fra Hobro Sejlklub

HOBRO: En tilfreds Ole Madsen fra Hobro Sejlklub glæder sig over en velbesøgt Havnens Dag på Hobro Lystbådehavn.

- Først og fremmest vil jeg sige tak til alle klubber, foreninger og aktører på Hobro Lystbådehavn for at bidrage til en vellykket dag, hvor vi fik vist vores havn frem fra dens allerbedste bedste side.

- Vi har haft rigtig mange besøgende, og aktiviteten på og ved vandet var imponerende.

- Mere end nogle sinde før fik vi bundet hele havnen sammen - fra øst til vest, siger Ole Madsen og fremhæver besøget af Marine Hjemmeværnets kutter - Sabotøren.

De gennemførte nogle øvelser i havnebassinet, som gav et godt indblik i de færdigheder, Marine Hjemmeværnet besidder.

Man benyttede sig af tilbuddet om at komme ombord på skibet og få en rundvisning.

Og i det gode vejr summede havnen af liv med mange besøgende, der enten sejlede i jolle, afprøvede ribbåd, paddleboards eller testede sig selv på vandcykel i fjorden.

Det er Dansk Sejlunion og Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), der med støtte fra Nordea-fonden står bag projekt ”Vild med Vand” og Havnens Dag.

Leon Träger fra Dansk Sejlunion lagde også vejen forbi Hobro Lystbådehavn, hvor han havde store roser til overs for det flotte arrangement på og omkring havnen.

- Det er vigtigt for alle grene af sejlsport, at der afholdes arrangementer, som det her i Hobro for at tiltrække nye sejlere til klubberne, lød det efterfølgende fra Leon Träger.

Flere af Hobro Sejlklubs medlemmer holdt ”åben båd” og bød gæster ombord til en snak om et aktivt fritidsliv som sejler.

Og det trak mange besøgende.

- Med den succes går vi allerede med tanker om at gentage Havnens Dag i 2020, bemærker en glad Ole Madsen fra Hobro Sejlklub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...