Tonni Bach, som har Golden Wine på Brogade, donerer beløb af solgte vine til Sankt Lukas Stiftelsen

HOBRO: I foråret besøgte afdelingsleder Anne-Charlotte Finderup-Berg fra Sankt Lukas Stiftelsen butikken Golden Wine på Brogade i Hobro.

Hun faldt i snak med butikkens ejer og vinimportør, Tonni Bach, og fortalte helt tilfældigt om stiftelsens hospice i Hellerup for børn og unge med livstruende sygdomme.

- Den sag er simpelt hen så god, at den må jeg støtte, tænkte Tonni Bach, som besluttede sig på stedet at finde tre gode vine, hvor overskuddet skulle gå direkte til Sankt Lukas Stiftelsen samt de syge unge og deres familier.

- Disse vine er nu kommet hjem med egne labels og kan købes i butikken eller over nettet. Det er tre vine, som jeg personligt har udvalgt fra vores mange forbindelser, og hvor der virkelig er value for money. Jeg håber, at mange vil støtte op omkring stiftelsen, så vi kan hjælpe familier med alvorligt syge børn, siger Tonni Bach, som tidligere har lavet specialdesignede vine, hvor overskuddet gik til gode formål.

De tre vine kan købes hver for sig eller i en tre-pak til 237 kr. Heraf går de 75 kr. direkte til Sankt Lukas Stiftelsen.

For Anne-Charlotte Finderup-Berg kommer hjælpen helt uventet.

- Jeg synes, det er stort, at en privat vinhandler spontant kaster sig ud i så ambitiøst et projekt, og jeg håber, at mange vil støtte det gode formål ved at købe Lukasvinene, siger Anne-Charlotte Finderup-Berg

Børnehospicet drives delvist af private midler og har siden starten for godt to år siden hjulpet familier fra hele landet med gratis ophold, støtte og vejledning i en svær tid.

- Hver en krone vil gøre gavn, for vi har desværre mange familier med behov for aflastning og i værste fald en sidste tid sammen, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...