Romina Betgevergiz har åbnet wellness-klinik på Jomfrubakken

MARIAGER: Som noget nyt tilbyder Jomfrubakken - lidt udenfor Mariager – nu lækre wellnessbehandlinger. Både til dem, der overnatter på stedet, men også alle andre, der vil give sig selv en god oplevelse. Der skal dog altid bookes i forvejen.

Jomfrubakken har nemlig indgået en samarbejdsaftale med Romina Betgevergiz, indehaver af ”Visdommens Kilde”. Den nye klinik på Jomfrubakken hedder ”Abundantia”.

- Jeg prøvede selv en behandling hos Romina, og inviterede hende efterfølgende til at komme og holde et kursus her på Jomfrubakken. Begge dele var en stor succes, og da vi længe har arbejdet målrettet på at sætte endnu mere fokus på trivsels- og wellnessbehandlinger, blev vi enige om et samarbejde, fortæller Gitte fra Jomfrubakken.

Romina har mere end 20 års erfaring indenfor velvære og kropsterapier med speciale i smertelindring.

- Jeg har arbejdet som behandler siden 1998, både som ansat og som selvstændig. Jeg startede min karriere som lægeeksamineret hudterapeut men interessen for at udvikle mig har gjort, at jeg har valgt at uddanne mig indenfor de forskellige terapeutiske områder blandt andet kraniosakral, tankefeltterapeut, coach med mere. Det har givet mig nogle gode redskaber til at arbejde holistisk med mennesker, fortæller Romina.

Romina har til daglig praksis i Rødding i Sønderjylland, men kommer til Jomfrubakken efter behov og bookinger.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at tilbyde mine behandlinger og til samarbejdet med Jomfrubakken. Det er jo et fantastisk sted, der passer perfekt til velvære og forkælelse, slutter Romina.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...