Business

Virksomhed

Obsidian Media ApS

Adresse

Nørre Allé 22, 8000 Aarhus

Telefon

23542334

E-mail

ebs@obsidian.dk

Webside

https://forbruger-test.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 5. marts

3 gode grunde til at du holder dit nytårsforsæt

Vi har alle set dem nede i træningscenteret. De invaderer fitnesscentrene med deres målløse ansigtsudtryk i januar måned. Man kan se dem udføre øvelser forkert, og det er i det hele taget bare pinligt at se på.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan. Der er ikke nogen, der har lyst til at være en januar nytårsquitter, så hop i træningstøjet for her er en guide til, hvordan du kan holde dit nytårsfortsæt hele året, så du aldrig behøver lave et igen.

Vaner

Det vigtige er at gøre denne nye livsstil til en vane. Det er ikke bare noget, du skal have overstået, så du kan komme i god form og kan slappe af bagefter. Dette er en ny livsstil, og derfor er det vigtigt, at du prøver at inkorporere det som en vane i dit liv. Du kan jo få det til at blive en del af dit daglige ritual.

Dette kan fx gøres ved at træne samme tidspunkt på dagen. Så hver gang du står op om morgenen før arbejde, kan det blive en del af din rutine, eller efter du har fået fri fra arbejde. Til sidst har du gjort det så mange gange, at det bare bliver en naturlig del af dine hverdag. Derudover kan du finde en træningspartner, som kan være med til at holde dig i snor og ”tvinge” dig til at komme ned i centeret!

Start langsomt ud

Hvis man aldrig rigtigt har løftet tunge vægte før og tror, man kan starte med Arnolds Schwarzenegger’s gamle træningsprogram, så bor man i drømmeland. Man skal enten købe en personlig træner, eller finde en træningspartner, som har styr på sagerne.

Jeg vil klart anbefale at finde en træningspartner, da dette både kan være rart at have en god ven med ned i centeret, og det er derudover også den billige løsning. Det er måske også en god ide at starte ud med en lidt lavere mængde af vægt træning.

I starten kan man jo løbe lidt, og derfor er det også utrolig vigtigt at finde de bedste løbesko. Mange mennesker har slet ikke de rigtige løbesko. Der er lavet mange undersøgelser, der viser at dine løbesko har en stor betydning for dit løb og det er usundt for dine fødder og skelet at løbe i dårlige sko!

Huske at holde pause

Det er også en god ide at tage en pause en gang imellem, så man giver sine muskler en chance for at restituere. Ellers ender du med at udpine dig selv. Flere studier viser også, at det ikke er godt for dine muskler, hvis du træner den samme muskelgruppe hver dag, specielt på de tunge løft. Så tag en dag på hotel, tag ud og rejs, hyg dig, men husk at holde styr på kosten. Men du skal ikke holde for længe pause. Så falder du jo bare tilbage, hvor du startede. Det er en magisk balance. Hvis du følger disse fine råd, så er du en fitness gud in no time!