Business

Vi danskere nyder vores minimalistiske stil. Vi er stolte af den. Til gengæld kan vi mangle personlighed og hygge i vores indretning - og hvad er et hjem uden hygge?

Virksomhed

Moderno

Telefon

44 40 85 38

E-mail

kundeservice@moderno.dk

Webside

https://www.moderno.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juli

Boligindretning: sådan tilføjer du hygge og personlighed til den skandinaviske minimalisme

Ønsker du hygge og personlighed, så læs med her og få tips og tricks dertil. Drømmer du om en webshop med moderne møbelløsninger, kan du med fordel kigge forbi Moderno.dk, der har et væld af muligheder, særligt u-sofaer er meget populære i de danske hjem i øjeblikket.

Den skandinaviske minimalisme

Her i det kolde nord elsker vi det simple. Vi nyder det diskrete og minimalistiske. Intet behøver rigtigt at springe i øjnene, om det er os selv eller vores indretning. Vi vælger derfor ofte en boligindretning, der er lys, let og simpel. På den måde får vi understreget vores minimalisme. Det er det, der får os til at føle os godt tilpas i hjemmet. Det er nemlig uden kaos, og det er fri for pangfarver og en rodet tilværelse. En meget befriende tilværelse. En tilværelse, hvor alt er naturligt og hvidt, måske en smule gråt og beige. Det kan til gengæld være kedeligt. Smukt, men kedeligt. Især når velmente julegaver, fødselsdagsgaver og ikke mindst børnenes billeder og hjemmelavede kreationer simpelthen ikke passer ind. De passer ikke ind blandt de hvide, sorte og grå møbler, det naturlige trægulv eller det hvide og glansfulde køkken. Derfor er mange muligvis også fristede til at købe de sarte grå farver til børneværelset - en indretning, som ikke ligefrem byder på sjov og leg. I stedet ligner hjemmet noget fra et boligmagasin eller et udstillingsvindue, hvor ingen bor. Kedeligt og fri for personlighed og den hygge, vi som danskere er stolte af at sidde inde med. Derfor bør det også blive en del af vores indretning.

Når farverne varmer

Det kan være nemt at fortælle, at du bør finde skolebillederne af børnene frem, få dem i ramme og op på væggen. Det kan være ret så kontrastfyldt på de store, hvide vægge, som du sikkert har lige nu. Derfor kan det anbefales, at du opgraderer disse vægge med lidt varme og farve. Dette vil hjælpe til at tilføje personlighed og hygge i dit hjem. Du kan overveje, om du skal starte med én enkelt væg, eller gå hele vejen med rummets alle fire vægge med det samme. Ønsker du et moderne udtryk, kan du med fordel køre farve-i-farve. Med det menes der, at du har den samme farve i rummet, men på forskellige måder. For eksempel en flot væg malet i en støvet rosa farve, hvor du også har rosa puder, tæpper og pynt til at støtte op om farven. Et stort hit er også kontrastfyldte farver, som du for eksempel får ved at smide en flot, mørk blå ind i det rosa rum.

Prøv med tekstiler

Som allerede nævnt, kan du også tilføje personlighed, hygge og farve med tekstiler. Du kan eksempelvis prøve med puder og tæpper, hvis du ønsker en blid start ind til tekstilernes verden. Dog er et af de store must haves i tiden, at du har en sofa og andre møbler i et dramatisk og dekadent stof - måske velour eller fløjl. Du kan næsten aldrig få puder, plaider og gulvtæpper nok til en hyggelig bolig.