Business

Rundt omkring i Danmark findes der mange forskellige små hyggelige byer, som mange ikke kender.

Virksomhed

BoligtilBolig.dk

Adresse

Asylgade 13, 5000 Odense C

Telefon

70 20 24 68

E-mail

kundecenter@boligtilbolig.dk

Webside

http://www.boligtilbolig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. februar

Derfor bør du besøge Hobro

Alle danskere burde komme rundt og besøge Danmarks gemte guld, især med sine børn, så de kan lære om Danmark. Byen Hobro har meget at byde på. I denne artikel kommer der en beskrivelse af alle de gode ting, du kan se, hvis du besøger Hobro.

Det historiske perspektiv

Hobro har mange forskellige seværdigheder, hvor du kan lære noget om Danmarkshistorien. Det er spændende og samtidig også gode attraktioner for hele familien. Efter du har læst denne beskrivelse af Hobro, kunne du måske selv overveje at flytte dertil. Hos Boligtilbolig kan de hjælpe dig med at sælge din gamle bolig på Fyn, så du kan flytte til Hobro.

Vikingecenter Fyrkat

Danmark har en lang og lærerig historie, hvor vikingetiden er noget, vi som danskere associeres med. I år 980 var Harald Blåtand den danske vikingekonge, og det var her Fyrkatborgen blev opført. Fyrkatborgen var en af de fire kendte borge med en ringvold omkring borgen. Den er der ikke mere, men kan ses ved de 16 krumvæggede lang huse. Der er rekonstruerede huse, som udgør en stormandsgård, der er kendt fra vikingetiden. Naturen her er også flot og historien er stor. Det er dermed et godt besøg for hele familien.

Verdenskortet ved Klejtrup Sø

Ved Hobro findes Klejtrup sø. Her kan man få en jordomrejse, som man sent glemmer. Det er nemlig muligt at opleve hele verden i miniudgave med både søer, floder, bjerge og flag. Her findes der både en legeplads, grønne arealer, en butik og et cafeteria. Man kan også medbringe sin egen mad.

Gasmuseet

Oplev museet omkring udviklingen i danskernes energiforbrug og levevilkår fra begyndelsen af 1800-tallet og ind i fremtiden. Gasmuseet i Hobro udstiller Danmarks historie om energiforbruget vedrørende bygas, flaskegas og naturgas samt hvad det betyder for livet på land og i byen. Det er i særdeleshed et lærerigt besøg for hele familien, hvor du også kan lære børnene om miljøet og energi.

Hobro mini zoo

I Hobro findes der en zoologisk have for de mindre børn med en super fin legeplads til. Her findes der en fin hoppeborg. Minizoo'en er beliggende på et fire tønder land stort naturområde, hvor småsøer og bevoksning er med til at give fugle og dyrebestand de rigtige omgivelser.

Lækre spisesteder

I Hobro kan man finde gode gastronomiske oplevelser. Blandt andet findes der Bies Gård, hvor der er Bies Bryghus og Restaurant Bies Bryghus. Foruden mad, kan du få en rundvisning og ølsmagnings tur, hvor man kan se det gamle og nye bryggeri samt Bies gård. Efterfølgende kan man få ølsmagning med fem forskellige Bie øl og grove chips. Det kan samtidig udvides med et tilbud, hvor en to retters menu bliver inkluderet.

Oplev det idylliske nærvær

I Hobro er det ikke vigtigt at have storbyens larm. Tager man ud til Stinesminde Havn, kan man opleve et fredfyldt og roligt sted, hvor der ikke sker meget, men det gør, at man kan slappe helt af og bare nyde stilheden og udsigten.