Business

De virksomheder med det rigtige løfteudstyr er også de virksomheder, som kommer til at vinde konkurrencen.

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Det rigtige løfteudstyr sparer virksomheder tonsvis af penge

Fordelen ved at have det rigtige løfteudstyr for en virksomhed er:

- De ansatte kan arbejde hurtigere.

- Der er færre ulykker.

- Der er færre arbejdsskader.

Fordelen ved de to sidste punkter er, at det tager tid fra arbejde, når der sker den slags. En eventuel ulykke stopper hele arbejdspladsen. Nogle gange i dage, da man skal finde ud af, hvad der gik galt.

En arbejdsskade har den konsekvens, at du skal oplære en ny ansat. Det er også med til at skabe dårlig arbejdsstemning, hvis de ansatte ved, at I ikke tager arbejdsskader alvorligt.

Derfor skal I have styr på jeres løfteudstyr. I kan få det til de fleste brancher i dag. Se mere her. Så der er ingen undskyldning for ikke at finde løfteudstyr til jeres branche.

Sådan arbejder dine ansatte hurtigere

Når dine ansatte hurtigt kan løse deres arbejdsopgaver, er det klart, at de har mere tid til andre arbejdsopgaver. Hvis din virksomhed har et varelager, hvor I sender mange pakker ud hver eneste dag, så kan det rigtige løfteudstyr betyde, at I får flere pakker ud om dagen.

På den måde har du mulighed for at udvide din forretning. For hver ansat der kan nå mere, sætter I jer i en situation, hvor I hele tiden kan nå mere og dermed skal bruge flere ansatte.

Derfor er det vigtigt, at du køber noget godt løfteudstyr, så du giver dine ansatte muligheden for at arbejde hurtigere. Ved små pakker ned til 2 kg er løfteudstyr sjældent et lovkrav, så du skal vælge at gøre det, fordi det er bedst for dine ansatte og dermed også bedst for din virksomhed.

På den måde undgår du også at nedslide dine ansatte.