Business

Der kan være gode muligheder i at digitalisere bogføringen i din virksomhed.

Virksomhed

Bogfoering.dk Aalborg

Adresse

Danalien 1, 1. sal, 9000 Aalborg C

Telefon

42 14 81 52

E-mail

aalborg@bogfoering.dk

Webside

https://bogfoering.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. november

Digitale bogføringsfirmaer bliver i stigende grad hyret af danske firmaer

Bliver du svedig bare ved tanken om momsregnskab, årsregnskab, lønafregning eller bare den daglige bogføring? Så er det simpelthen ikke alle de spekulationer værd.

Du kan så let som ingenting udlicitere den regnskabsmæssige side af din virksomhedsdrift til fagfolk.

Overlad hele eller dele af dit regnskab

Hvis du gerne stadig vil have hånd i hanke med det daglige regnskab, så kan du for eksempel vælge fortsat at have det og så overlade de større bogføringsdele til et bogføringsfirma.

Hvis du hellere end gerne vil slippe helt for at skulle føre det daglige regnskab, så tilbyder mange anerkendte revisionsfirmaer at klare hele molevitten for dig.

Uanset om du vælger den ene eller den anden model, så giver det dig både mere tid og ikke mindst mere ro i maven, når du ved, at der er styr på regnskabet.

Så kan du koncentrere dig om det, du gør bedst – nemlig at drive virksomhed.

Hvor moderne behøver det at være?

Tænker du, at du er mest tryg ved at fortsætte helt old school med dine daglige papirkvitteringer og håndskrevne opgørelser? Så behøver du ikke at holde dig tilbage fra at kontakte et revisionsfirma. Hvis du for eksempel tager kontakt til firmaer som Bogføring.dk i Hadsund og Hobro, så vil de hellere end gerne sortere og bogføre dine usorterede, mere eller mindre krøllede boner og kvitteringer og dine håndskrevne daglige transaktioner og få et fornuftigt regnskab ud af det.

Fører du regnskabet elektronisk, så er det også helt fint for disse digitale bogføringsfirmaer, hvilket mange virksomheder i dag nyder godt af.

Uanset, hvor digitalt du fører regnskab, så vil du altid kunne få lavet den sidste afpudsning af det hos det anerkendte firma.

Vær sikker på, at alt er bogført korrekt

Laver du dele eller hele regnskabet selv, så kan du stadig føle en form for usikkerhed på, om du nu har fået bogført og udregnet det hele helt korrekt.

Spekulationer i forhold til, om du nu har fået alle tallene stillet rigtigt op i plus og minus, om dine medarbejdere nu får den rigtige løn, og om du har fået bogført dine fradrag korrekt og afregnet moms og skat til tiden og korrekt, kan du nu slippe fuldstændigt, for det har revisoren helt og aldeles styr på.

Hvis du hyrer et professionelt firma til at tjekke din egen bogføring eller at lave det hele for dig, så kan du være helt sikker på, at alt bliver gjort korrekt. Det giver en god ro i maven og en ubekymret nattesøvn hos virksomhedsejeren.

Udgiften til revisoren er fradragsberettiget

Udgiften til en bogholder eller en revisor er virkelig godt givet ud. Desuden skal du huske på, at den udgift kan trækkes fra i dit regnskab. Det gør det jo endnu mere attraktivt at hyre en fagmand til at klare den vigtige del af din virksomhed.

I forhold til hvor meget tid og hvor mange spekulationer, du sparer ved at uddelegere den opgave, og hvor stor en gevinst der er i trygheden ved, at alt bliver bogført korrekt, så er den udgift peanuts i den store sammenhæng.

Få mere tid, større tryghed og et regnskab, der er helt korrekt.