Business

Overvejer du at lægge nyt tag?

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

En billig og holdbar tagløsning

Et ståltag er en oplagt løsning. Det er ligegyldigt, om det er tale om et tag til et sommerhus eller til et lille skur i din baghave. Forskellige byggeprojekter kalder selvfølgelig ikke på den nøjagtigt samme type tag, men uanset hvilket projekt du har, så kan ståltaget komme på tale. Ståltaget er utroligt alsidigt og et meget populært valg.

Hvorfor skal jeg vælge ståltag?

Det er vigtigt at have et ordentligt tag af høj kvalitet, som kan holde mange år. Samtidig er det også vigtigt, at dette kan fås til en billig og rimelig pris, og netop disse to kvaliteter gør et ståltag til et særligt attraktivt tag. Grunden til, at ståltaget er så meget billigere, er, at det er markant hurtigere at montere. Det skyldes blandt andet, at stålpladerne har et større overfladeareal, og at der derved skal lægges færre plader.

Hvis dit gamle tag er blevet utæt, og du vil lægge et nyt, er ståltaget særligt oplagt. Ståltaget kan nemlig i nogle tilfælde monteres oven på et andet tag uden problemer, så man derfor ikke er nødt til at bruge tid og penge på at afmontere et gammelt tag. Dette skyldes, at ståltaget er et let materiale. Det har fordelen ved, at det gamle tag derved fungerer som lydisolation, hvis det for eksempel skulle regne. Dog fungerer normal isolering af huset også optimalt som lydisolator.

Et ståltag til enhver smag

Ståltaget findes i forskellige varianter og farver, både blankt og mat. Der er derfor altid et ståltag, som matcher dit formål. Pladerne kan både købes som standardplader med mål, der ikke kan ændres. Men hvis byggeprojektet kalder på en bestemt størrelse plader, kan de også købes som fixmålplader. Sidstnævnte kan bedst svare sig, hvis der skal lægges tag på et stort areal.

Så selvom alle tagprojekter er forskellige, så findes der stort set altid et ståltag, som matcher projektet helt perfekt.