Business

En tur gennem Danmarks smukkeste fjord er en enestående mulighed for at opleve smukke danske naturområder fra et helt andet perspektiv, nemlig fra bunden af en båd.

Virksomhed

Mariagerfjordkajak

Adresse

Blåkildevej 26A, 9500 Hobro

Telefon

98558219

E-mail

mariagerfjordkajak@gmail.com

Webside

http://www.mariagerfjordkajak.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

En enestående tur på fjorden

Skab minder for livet i Mariagerfjord

Fra en kano eller en kajak får man set naturens goder fra en anderledes vinkel, når man danner sig nye og betydningsfulde indtryk. Lungerne fyldes med masser af frisk luft, og ørene af fuglesang og vandets brusen gennem fjorden. Så hvad end, om du pønser på en firmatur, familieudflugt, skoleudflugter eller noget helt andet, er en aktiv ferie på Mariagerfjord, en tur der med garanti vil lagre sig som et positivt minde i hukommelsen.

Her er plads til alle familiens medlemmer uanset alder. Området er også populært for virksomheder der vil have medarbejdertrivslen helt ud i skoven - bogstaveligt talt. Det er den ultimative teambuildingtur at sejle i kano, skyde med bue og pil, klatrer over åen i et tov, lave bål, fiske og tage en dukkert i åen. Det er kun fantasien der sætter grænser. Når dagen går på hæld, kan der overnattes i tipi, shelter eller på Kanogården.

Til vandhundene

Efter 13 sæsoner med glade gæster er familieforetagendet Mariagerfjordkajak stadig langt fra færdige, og stræber fortsat efter at inspirere til en aktiv ferie, hvad end det er i almindelig kajak, fiskekajak, kano, fiskejolle eller sejljolle. Måske bliver det især SUPS (Stand Up Paddleboads) der bliver et hit den kommende sommer, da det er blevet en enorm populær og sjov måde at afprøve kræfter med vandsporten. Det kræver en smule balance, og så snart man har fundet den, er det en enestående og smuk tur over vandet.

Alt er let og tilgængeligt at leje, så man skal ikke bekymre sig om udstyr, våddragter, vest eller lignende. Ligeledes træder uddannede og certificerede instruktører til, for at undervise i teknik og sikkerhed.

Plads til alt og alle

Det er ikke alle der er til vandaktiviteter. Er man mere til fast grund under fødderne, kan man med fordel deltage på en sanselig vandretur med velsmagende vildmarksfrokost i skoven omkring Lindum. Det er en tur i naturskønne omgivelser og med spændende beretninger fra området; heriblandt den dystre historie bag naturperlen Kvindsø.

Der er altså også nok at give sig til på fast grund: Gå på rov efter lækre bær eller smid linen i åen fyldt med fisk. Behersker du fiskeriet eller er du blot heldig og fanger en fisk, kan det tilberedes på grillen til aftensmad. Er man endnu ikke træt på en begivenhedsrig dag, er der rig med plads til udendørsaktiviteter, boldspil og leg, inden man hopper til køjs i shelteren.