Business

I vinterperioden er det mørkt, koldt og gråt i Danmark, og det er noget, man er nødt til at acceptere.

Virksomhed

Room for More

Telefon

71 74 10 72

E-mail

info@roomformore.dk

Webside

https://www.roomformore.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. januar

Er din entré kedelig og mørk i vinterperioden? Sådan kan du lysne den

Det er mørkt, når man går i seng, og det er mørkt, når man står op. Arbejder man meget, er det sjældent, man får set dagslyset, og derfor er der også mange, der på et tidspunkt når at stifte bekendtskab med den velkendte og famøse vinterdepression. Ønsker du at undgå at blive ramt af vinterdepression i år, så kan det være, at du skal gøre dig nogle nye og anderledes tiltag. Eksempelvis kan du forsøge at lysne din entré op, så mørket udenfor ikke blot afløses af et mørkt hus.

Spejl og lamper hører en entré til

Du kender det sikkert. Det kan være rart at se, hvordan man ser ud, når man går udenfor, og det kan et spejl vise dig – det kan dog være besværligt, hvis man ikke har et i entréen. Ønsker du at være lidt på tværs og derved fravælge de valg, som alle andre tager, så kan det være, at du skal have fat i et rundt spejl til din entré. Et rundt spejl kan ironisk nok give din entré kant.

I entréen er det også vigtigt, at man har nogle gode og smarte lamper, som kan lyde rummet op, så man ikke kommer ind i et mørkt og kedeligt rum efter at have været ude i december mørket. Lamper fra MENU kan understrege den rå stil, hvilket kan give entréen en helt særlig stemning.

Nips og andet boliginteriør kan også pynte i entréen

En entré er en del af huset, hvorfor det er vigtigt, at man ikke glemmer rummet. Nips og boliginteriør kan derfor også pynte i entréen, og det kan samtidigt være med til at gøre dit hjem til dit. Se udvalget på www.roomformore.dk og shop løs.