Business

En ny trend inden for børnefotos oplever en stigende interesse, og det er med god grund.

Virksomhed

Foto Larsen

Adresse

Skovbo Alle 11, 9500 Hobro

Telefon

30281657

E-mail

fotolarsen@live.dk

Webside

http://www.fotolarsen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. maj

Få dit barns første fødselsdag foreviget

Det kan måske virkelig lidt spøjst ved første øjekast, men det er faktisk ganske charmerende og sødt for ikke også at tale om sjovt. Cake smashing er det helt nye inden for børnefotos, hvor, som navnet indikerer, både baby og kage bliver foreviget i et særdeles mindeværdigt billede.

Barnets første fødselsdag er uden tvivl en stor dag for forældrene lige så vel, som det er for barnet selv. Det forholder sig dog sådan, at forældrene med garanti kan huske dagen, hvorimod barnet nok ikke kan. Ved at få taget et sjovt billede på dagen, så vil barnet altid have et sjovt mindre fra den første fødselsdag - et billede, som vil være til glæde for alle, der har barnet nær.

Hvad er cake smashing egentligt?

Det er begrænset, hvor meget et barn på 1 år kan spise, og det kan i sig selv også ofte se særdeles humoristisk ud. Som forælder har man helt sikkert tit både grint og sukket over de oplevelser, man har med barnet ved spisebordet, hvor maden både er at finde i munden, hænderne, kroppen og overalt på både bord og gulv. Og det er netop dette koncept, som forældrene foreviger i et billede - denne gang er det dog blot med kage.

Ja, kagen skal nemlig ikke spises og deles med resten af familien. Den skal derimod udelukkende nydes af barnet selv. Det er endda også tvivlsomt, hvor meget af kagen, som barnet rent faktisk spiser, da det netop ryger ud over det hele. Og det er lige præcis dét, som er helt konceptet ved cake smashing. Dit barn skal hygge sig med en kage foran kameraet, og så vil en fotograf forevige øjeblikket.

Cake smash-billedet er både nuttet og sjovt

Selvom det oftest kan skabes en del gris, når barnet skal spise, så er cake-smash billeder et godt eksempel på, at barnet kan være særdeles nuttet, når det går i gang med at fedte rundt med kagen.

Og det er netop denne nuttethed, som fotografen vil sørge for at fange, når cake smash-billedet skal tages. Der vil i den forbindelse være rig mulighed for at klæde barnet i noget sødt tøj, hvor der vil blive sørget for, at baggrunden også fungerer, således barnet iscenesættes på bedst mulig vis.

Barnet vil med garanti elske denne oplevelse, hvor de kan få lov at gå i krig med en lækker kage, som både smager godt og er farverig - det må være ethvert barns store drøm. Der er ingen tvivl om, at du som forælder vil få et billede, hvor de allerskønneste sider af barnet fremhæves, hvor både glæden og smilet ikke er til at tage fejl af.

Cake smashing er den nyeste trend, og det er uden tvivl en livsbekræftende en af slagsen.