Business

Balconette BH er en type BH hvor skålens snit er lavere og mere horisontal end på en fuldskåls BH. Det betyder at du får en meget mere fremtrædende og fyldig barm, som får dig til at fremstå flot og yndefuld. Med en balconette BH kan du fremhæve din barm uden at gå på kompromis med komfort. Stropperne sidder yderligere på en balconette BH, og viser således en flot naturlig kavalergang, hvor det øverste af barmen sensuelt fremhæves.

Virksomhed

OnlineLingeri

Adresse

Adelgade 29, 9500 Hobro

Telefon

98 52 00 00

E-mail

info@onlinelingeri.dk

Webside

https://www.onlinelingeri.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. marts

Få en flottere barm med en balconette BH

Komfortabel og yndefuld BH

Balconette BH’en passer perfekt til nedringede kjoler og bluser, hvor barmen gerne må kunne ses lidt. Den er derfor perfekt til arbejde og festlige begivenheder. Balconette BH’en er utrolig komfortabel og gør barmen rund og giver en flot kavalergang og bred dekolletage.

Perfekt til arbejde og fest

Balconette BH’en er velegnet til festlige arrangementer såvel som arbejde, da den ikke er lige så afslørende som en push-up BH, men stadig yndefuld. På en balconette BH er snittet lavt, men på en pæn måde der gør at den også egner sig til arbejde uden af være for afslørende.

Find den BH der passer til dig

Balconette BH’er findes i et hav af farver, med og uden blonder og de fleste med for i. Der er derfor en masse at vælge imellem når man skal finde den perfekte BH til sit outfit. Balconette BH’en egner sig utroligt godt til nedringede bluser og kjoler.

Hos OnlineLingeri i Hobro kan du få hjælp og rådgivning til hvilken balconette BH der vil passe bedst til din krop og dit outfit. Ydermere kan de være behjælpelige med at finde en BH til dig som du finder komfortabel uden at skulle gå på kompromis med udseende.