Business

Et efterskoleophold er en oplevelse for livet.

Virksomhed

Stidsholt

Adresse

Ørtoftvej 152, 9300 Sæby

Telefon

98 46 80 33

E-mail

info@stidsholt.dk

Webside

https://stidsholt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. februar

Få en oplevelse for livet - tag på fodbold efterskole

Og hvis du går og drømmer om et aktivt efterskoleår i fodboldens tegn, er der faktisk flere forskellige muligheder til dig.

I dag findes der mange forskellige efterskoler, der har fokus på idræt og sport, men hvis du er seriøs omkring din fodbold, skal du selvfølgelig vælge den bedste fodbold efterskole i Nordjylland.

På Stidsholt Efterskole har sport og idræt altid været i højsædet, og deres værdier centrerer sig om, at idræt udvikler dig som menneske. Og nå ja - så har de en fodboldlinje, hvor du kan sammensætte en træning, der passer perfekt til dig. Uanset om du bare spiller fodbold for sjov, eller om du har store ambitioner med sporten.

Bliv den bedste holdspiller og få styr på din teknik på en dedikeret fodboldlinje

Hvad er det vigtigste for dig, når du skal vælge efterskole? Er det, at du gerne vil blive en bedre holdspiller? At du gerne vil skabe venskaber for livet? Eller måske du gerne vil træne din teknik?

Uanset hvad der er vigtigt for dig, kan dit ophold på Stidsholt efterskole tilpasses til dig. Fodboldlinjen er nemlig for spillere på alle niveauer - så uanset om du er ambitiøs og meget dygtig, eller om du måske ikke har spillet et særligt højt niveau, er der plads til dig på fodboldlinjen.

Idræt og sport skaber sammenhold - og giver gode oplevelser

Idrætsefterskoler vinder mere og mere frem, og hvert år vælger flere unge mennesker at tage på en idrætsefterskole. Men hvorfor er idrætsefterskoler så fede?

Hvis du tager på idrætsefterskole, behøver du ikke at sætte din sport på pause, bare fordi du også gerne vil have en oplevelse for livet. På en idrætsefterskole kan de to ting nemlig sagtens gå i hånd - og faktisk har sporten rigtig meget at bidrage med. Idræt og sport er med til at styrke de bånd, der opstår mellem elever. Samtidig er der sundhed på dagsordenen, så idræt, sundhed og faglighed går op i en højere enhed.

Det skal være sjovt at gå i skole - og det kan det netop blive, når man kombinerer passion for sport med et højt fagligt niveau.

Kom på efterskole i Nordjylland

Er du på udkig efter en aktiv hverdag sammen med en masse andre, der har samme passion som dig? Så kontakt Stidsholt efterskole i Nordjylland, og hør mere om de seks forskellige linjefag, du kan vælge i mellem.