Business

Der er rigtig mange ting, du slet ikke har forholdt dig til, før du bliver husejer. En af disse ting er eksempelvis valg af garageport.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. december

Få maksimal pladsudnyttelse med en ledhejseport til din garage

Hvad skal du vælge, og hvad er en smart og funktionel løsning? Gå gerne efter ledhejseporte til gode priser, hvis du skal have en ny garageport.

En ledhejseport er bygget op i sektioner, som en efter en hejses op og ind i din garage. Det giver dig, modsat almindelige vippeporte, langt bedre pladsudnyttelse foran din garageport. Det er fordelagtigt, hvis du ikke er ejer af en lang indkørsel. Med en ledhejseport kan du med fordel parkere bil nummer to i indkørslen og nummer et i garagen.

Bestem selv designet

Det er slet ikke ligegyldigt, hvilken garageport du vælger. Dens funktioner skal gerne passe til dit hus og dine behov. Derudover er designet af din ledhejseport vigtigt for helhedsindtrykket på dit hus. Det er der heldigvis gode løsninger på.

I dag kan du få ledhejseporte i alle former og farver. Har du lyst til at få en orange ledhejseport, kan du det, og har du mere lyst til at få en ledhejseport i en afdæmpet farve, kan du også det.

Derudover kan du selv bestemme bredden på dine sektioner. Det har også meget at sige, når vi taler design. Slå dig løs og tænk dig godt om, før du vælger endeligt.

Ledhejseporte er også til industri

Ledhejseporte er slet ikke kun til almindelige parcelhuse. Du tænker måske ikke over det, men i rigtig mange store bygninger og varehuse findes der store ledhejseporte. Du kan få klassiske og alternative løsninger af industriporte mange steder, og med dem kan du pifte en stor lagerhal op.

Er du ejer af et værksted, der skal kunne indsluse store biler, er det fordelagtigt at få store industriporte. De fleste kommer med vinduespartier, så lyset flot strømmer ind i rummet. Måske skal der nye industriporte i brandstationen - og her er det alfa omega, at portene kan køre hurtigt op, når brandbilerne skal i aktion. Derfor kan du selvfølgelig også få hurtigporte.

Tal med en professionel

Der er mange muligheder, når det kommer til industriporte. Det vigtigste er, at du tager udgangspunkt i dine egne behov og vælger den rette port ud fra det.

Tal med et professionelt firma, når du skal vælge en industriport. Så er du sikker på god vejledning og hjælp til at vælge den rette port. God jagt.