Business

Vi er så småt ved gå i gang at pakke alle haveredskaberne væk for vinteren.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Få styr på dine redskaber

Græsset er måske slået for sidste gang i år, og vi skal til at tjekke op på, om vi er klar til vinteren. Vinterdæk og sneskrabere skal findes frem, ligesom vi også skal have indkøbt salt til vores veje, fortov og indkørsler. For før end vi ved af det, så sætter frosten ind, og det betyder isglatte veje og fortov. Det er ikke kun til gene for os selv, men kan også være det for andre, hvis vi er ansvarlige for at holde et område som et fortov, parkeringsplads eller stier frie og ryddede for andre. Du kan se, hvilke redskaber til snerydning du kan gøre brug af her.

Kom langt for lidt

Når det er koldt og vådt udenfor, så kan opgaven med at skulle rydde sne godt forekomme en smule kedelig og arbejdstung, men denne tjans kan nemt og hurtigt blive overstået, hvis bare du har udstyret i orden. Når du investerer i et sneblad og en saltspreder, kan du komme rigtig langt.

Et sneblad kan både være efterhængt eller frontmonteret på en traktor, og på en minilæsser kun frontmonteret. Du kan også få monteret en saltspreder på næsten hvilket som helst køretøj, eller du kan benytte dig af en af de hånddrevne saltspredere, som kører nemt og bekvemt grundet de massive gummihjul. Med disse redskaber til snerydning er du sikker på, at ingen kommer til at besøge skadestuen på din vagt. Det betyder tilfredse kunder, når du hurtigt kan få løst opgaven til UG. Udover det, vil du også kunne passe på dig selv og lade maskinerne gøre arbejdet for dig, så du ikke ender op med arbejdsskader, men har mulighed for at kunne være på arbejdsmarkedet i mange år endnu.