Business

Bor du i Hobro eller omegn, så kan Restaurant Uafhængig være værd at besøge.

Virksomhed

Restaurant Uafhængig

Adresse

Amerikavej 58, 9500 Hobro

Telefon

+45 98 54 42 00

Webside

https://xn--restaurantuafhngig-1ub.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

Forkæl dig selv og dine nærmeste med en gastronomisk oplevelse i skoven

Restauranten er flot indrettet og man befinder sig i rigtig fine omgivelser. Det er en restaurant i skoven, så man befinder sig i rigtig flotte naturrige omgivelser. Det kan derfor være en god ide at sætte ekstra tid af til at besøge stedet, da man enten før eller efter maden, med fordel kan bevæge sig ud på en gåtur i den hyggelige skov. Efter en gåtur, kan du med god samvittighed nyde den lækre mad, som bliver serveret i restauranten.

En ekstraordinær oplevelse

Hvis du vælger at besøge restauranten, er du sikker på at få en madoplevelse ud over det sædvanlige. Der er gjort rigtig meget ud af maden, og det er ikke blot smagen, du kan forvente meget af, det er også måden, maden bliver anrettet på. Du kan forvente et højt niveau, både i form af madoplevelsen, men også servicen på restauranten. Det er en restaurant, der har overkommelige priser, så alle kan være med.

Overnat i den smukke natur

Det er ikke blot en mulighed at besøge Restaurant Uafhængig, men også det tilhørende Hotel Amerika. Hvis du er på udkig efter en hel aftens oplevelse, som både skal indeholde god mad, men også en vin eller to, så kan du med fordel booke et værelse på Hotel Amerika.

Du får dermed en oplevelse, der ikke behøver at blive begrænset af praktiske ting, som blandt andet turen hjem om aftenen. Derudover vågner du op på Hotel Amerika, hvor du igen kan bevæge dig ud i den skønne natur, med udsigt ud over Mariager Fjord. Tag et kig på restaurantens hjemmeside og se om det kunne være noget for dig og en, du holder af.