Business

Går du med tandpine eller andre smerter, skal du hurtigst muligt kontakte din tandlæge. Det kan nemlig have store konsekvenser, hvis du venter for lang tid med tandlægebesøget. Ikke blot for dine tænder men også for dit velvære og pengepungen.

Virksomhed

Nettotand

Adresse

Bispensgade 10, 9000 Aalborg

Telefon

98 12 08 45

E-mail

mail@nettotand.dk

Webside

https://nettotand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. februar

Gå til tandlægen ved smerter

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt, at du tager til tandlægen med det samme, når du føler smerter i tænder eller tandkød

Skaden forværres

For det første vil din tandsmerter ofte forværres, hvis du går med en tandskade uden at kontakte din tandlæge. Dette kan have stor påvirkning på din dagligdag, da smerterne oftest kommer ved indtagelsen af mad eller varme/kolde drikke. Om du sidder ved skrivebordet det meste af dagen eller har et fysisk krævende arbejde, så kan tandsmerter overtage din hverdag og gøre arbejdsdagen til et helvede. Tag derfor til tandlægen, når du mærker irritationer eller smerter i dine tænder.

Det kan blive dyrt

Går du for længe med din tandpine uden at få gjort noget ved det, så bliver skaden oftest kun værre over tid. Dette kan, som beskrevet ovenfor, medføre både større smerter men også en større tandlægeregning. Skaden vil sandsynlig blive værre og måske større efter kort tid, og derfor vil behandlingen af skaden også være mere omfattende, hvilket ender ud i en højere pris.

Vi råder derfor dig til at få tjekket dine tænder regelmæssigt ligegyldigt, om du har tandsmerter eller ej. Du kan derfor tage eventuelle tandproblemer i opløbet og betale væsentligt mindre for de ‘små’ skader.

Tandlægeskræk er ofte synderen

Mange danskere lider af tandlægeskræk, og dette kan ofte være grunden til, at de ikke bestiller en tid ved tandlægen. De danske tandlæger er dog meget opmærksomme på dette, og sørger altid for at yde en så hensigtsmæssig behandling som muligt. Både i forhold til dine skader men også i forhold til en eventuel tandlægeskræk.

Tandlæge i Aalborg

Er du på udkig efter en akut tandlæge i Aalborg, kan du med fordel kigge på Nettotand. Nettotand yder en professionel behandling, hvor dine tandproblemer hurtigt bliver identificeret og behandlet. Klinikken har derudover stor erfaring med behandlingen af personer med tandlægeskræk, og kan derfor hjælpe dig af med dine tandsmerter i trygge rammer.