Business

Der kan være mange ting at holde styr på, når du skal på date.

Virksomhed

By Baunbaek

Adresse

Pinnebjergvej 4, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 51 50 03 51

E-mail

justagirlsj@gmail.com

Webside

https://www.bybaunbaek.dk/index.php/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. januar

Gode råd til dig, der skal på date

Datinglivet kan være svært – det tager både tid og energi at lære nye mennesker at kende, og nerverne kan hurtigt tage overhånd inden mødet. Dating kan imidlertid også være en både god og sjov oplevelse, der muligvis kan lede til et længe ønsket forhold. Står du overfor en date, som du virkelig ønsker skal gå godt, får du her nogle gode råd, så du kan være godt forberedt.

Tag tid til at lære hinanden at kende

Måske virker det rimelig åbenlyst, at I på jeres date er der for at lære hinanden at kende, men mange begår den fejl, at de planlægger for meget eller laver noget, hvor det er svært at få en god samtale i gang. Skal I eksempelvis til koncert eller i biografen, får I ganske vist en god oplevelse sammen, men der bliver ikke meget mulighed for at tale sammen. Er du bekymret for, om I kommer til at kede jer på daten, kan det være en god idé at planlægge en lille aktivitet, hvor I oplever noget sjovt sammen og derefter dedikerer tid til at tale mere med hinanden.

Vælg tøj, du føler dig tilpas i

En stor del af det første indtryk ligger i outfittet, man vælger til daten. Er du utilpas i dit tøj, vil det hurtigt kunne mærkes, hvorfor det som udgangspunkt er vigtigt at vælge et outfit, som du er sikker på, at du har det godt i. Det helt ideelle tøj er både er flot og afslappende at have på, men det kan tage tid at finde et sådant outfit – både for kvinder og mænd. Mange kvinder finder assistance hos bohemestilen, der på en særlig måde kombinerer det behagelige med det fine og feminine, hvilket er perfekt til en date. Du kan læse mere om boheme og tøjstile her. De fleste mænd løser problemet ved at tage en fin skjorte på til deres hverdagsbukser, så der både signaleres afslappethed og formalitet.

Husk dine egne grænser

Nogle er klar til at være meget intime på første date, mens andre gerne vil vente. Hvis din date vil noget, som du ikke vil, er det vigtigt at være ærlig overfor sig selv og din date ved at give udtryk for dine grænser. Grænser behøver imidlertid ikke kun handle om fysisk intimitet, men kan også gøre sig gældende i samtaleemnerne – kan du mærke, at samtalen bliver lidt for personlig eller tager en drejning, du ikke bryder dig om, er det også her okay at gøre opmærksom på det.