Business

Skal du sælge din bolig i Hobro? Har du overvejet at få lavet en tilstandsrapport? Her kommer et godt råd til dit boligsalg i Hobro.

Virksomhed

Tiltstandsrapport Pris

E-mail

kontakt@tilstandsrapport-pris.dk

Webside

https://tilstandsrapport-pris.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. oktober

Gode råd til dit boligsalg

Når man skal sælge sin bolig anbefales det, at man får udarbejdet en tilstandsrapport. Og det er der flere grunde til. Nogle af grundene er blandt andet:

- Det bliver nemmere at få solgt boligen

- Rapporten giver indsigt i mulige boligforbedringer, som kan være med til at øge boligværdien

- Du fremstår mere troværdig som sælger

Langt de fleste købere er ikke interesseret i en bolig, der ikke er lavet en tilstandsrapport på. En tilstandsrapport kan koste alt mellem 4.000-10.000 kr. alt efter størrelse og alder, men kan i langt de fleste tilfælde betale sig. Tilstandsrapporten giver nemlig mulige købere et indblik i bygningens tilstand og hvilke fejl og skader boligen har (eksempelvis løse tagsten), så man ikke risikerer at få en ubehagelig overraskelse lige pludselig. Så når du giver den mulige køber et indblik i disse ting, fremstår du som sælger også mere troværdig, da det giver udtryk for, at du ikke prøver at skjule noget.

Derudover kan du bruge tilstandsrapporten til dig selv for at se, om der er nogle forbedringer du selv kan lave på boligen og på den måde øge boligværdien i forbindelse med et salg.

Det er 100% frivilligt, om du vil få udført en tilstandsrapport. Dog er den obligatorisk, hvis du i forbindelse med salget af din bolig gerne vil tegne en ejerskifteforsikring.

Når du sælger din bolig er du i princippet ansvarlig for skjulte fejl, mangler eller skader på boligen i 10 år efter salget. Du kan dog fraskrive dig dette sælgeransvar, hvis du får udført en tilstandsrapport og tilbyder køber en ejerskifteforsikring. Derfor vælger langt de fleste sælgere denne løsning. Skal du have lavet en tilstandsrapport på din bolig, kan du her få en guide til tilstandsrapporter i Hobro.