Business

Du kan forsikre stort set hvad og hvem som helst, og det er væsentligt at sætte sig ind i.

Virksomhed

Heyforsikring

Webside

https://heyforsikring.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Har du styr på dine forsikringer?

Ved du eksempelvis, om din rejseforsikring gælder, hvis du skal dykke? Eller om din bilforsikring gælder, hvis du låner din bil ud? Få styr på dette og meget mere lige her.

Vælg den rigtige rejseforsikring

Alt efter hvordan du i forvejen er forsikret, har du måske allerede en rejseforsikring, og ellers er det værd at overveje at tegne én, når du skal på ferie. Det kan nemlig hurtigt komme til at koste dig dyrt, hvis ikke du har forsikringspapirerne i orden, og du bliver syg eller kommer til skade på ferien. Når du vælger rejseforsikring, skal du være særligt opmærksom på, om den dækker eksempelvis ekstremsport.

Både dykning og skisport tæller i dette tilfælde som ekstremsport, fordi der er en øget risiko for skader og uheld ved netop disse aktiviteter. Det vil sige, at hvis du har planer om at skulle dykke på sommerferien, skal du tegne en særlig forsikring, som dækker i denne periode. Ligeledes skal du altså være opmærksom, når der er skisport på programmet, så du ikke risikerer selv at skulle betale for transport fra pisten til hospitalet samt behandlingen, indtil du kan komme hjem, hvis nu du styrter.

Hav styr på din bilforsikring

Som bilejer er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring på sin bil. Den dækker imidlertid kun skader på andre mennesker og andres ejendom og biler. Det betyder altså, at med denne minimumsløsning får du ikke nogen erstatning for skader på egen krop og på din bil, hvis uheldet er ude. Til gengæld er den tilknyttet bilen og ikke føreren, og det vil sige, at den – i modsætning til en kaskoforsikring – dækker, uanset hvem der kører bilen.

En kaskoforsikring dækker dog generelt noget mere, end ansvarsforsikringen gør. Den dækker nemlig også dig selv og din egen bil. Låner du bilen ud, stiger selvrisikoen dog, så er der jævnligt andre, der kører din bil, er det værd at overveje at skrive dem på som sekundære førere, så din bilforsikring ikke kun gælder dig, men også din familie.

Find den bedste indboforsikring

Den mest basale forsikring er naturligvis indboforsikringen, som dækker dine ejendele både i huset og i eksempelvis et opbevaringsrum eller i en forening. Den dækker altså alle de materielle sager, du måtte have, og det er denne, der skal dække, hvis der eksempelvis opstår brand eller oversvømmelse. Også her er der imidlertid forskellige valgmuligheder alt efter, hvordan du ønsker at være sikret.

Er du ung, kan du ofte få en billigere indboforsikring, og du kan ligeledes selv være med til at bestemme din selvrisiko alt efter, hvad der giver mening for dig. Har du en del elektronik, kan du desuden vælge at tegne en udvidet elektronikforsikring, eller du kan sørge for, at din cykel er dækket både ved hærværk og ved tyveri. Der er mange forskellige muligheder, og det er værd at have godt styr på – også inden du faktisk får brug for dit forsikringsselskab.