Business

De fleste mennesker lever en travl hverdag.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Hobbyen der kan laves uafhængig af tid og sted

Vi skal altid et eller andet – vigtigt eller ej. Denne travlhed kan hurtigt føre til stressfulde dage, hvor ens overskud og psyke virkelig bliver afprøvet. Det kan føles som om, at livet har trampet speederen helt i bund, speederen har nu sat sig fast, og ud ad ruden fortsætter vejen i hundrede af horisonter. Det er en trykkende følelse, men det er muligt at få en medpassager, der kan lægge en beroligende hånd på skulderen og hive lidt i bremsen – hobbyen.

Hobbyer hjælper os med at sætte livet på pause, og i pausen kan vi enten reflektere over livet, eller blot helt glemme det, og i stedet fokusere på noget mindre betydningsfuldt. Strikning er her den ultimative hobby og kan nemt nås ved f.eks. internetportaler som Mayflower – find mere information her.

Lad strikning væve dig en mere rolig tilstand

Strikning har en masse sider, som kan hjælpe dig med at opnå et stadie af rolighed og afslappethed. Den kan højst sandsynlig også hjælpe dig med at slippe trykket på speederen – også selvom det blot er for et øjeblik, så kan det give en bedre overordnet psykisk tilstand. Nogle af strikningens bedste kvaliteter er:

- Tidstrækning. At strikke et stykke tøj el.lign. tager lang tid, men det betyder også, at man tilbringer længere tid i strikningens beroligende nærvær.

- Så længe du har garn og strikkepinde, kan du strikke – du kan gøre det hjemme, i bussen, når du er ude, hjemme ved andre – alle steder.

- Strikningens natur er ekstrem stillestående og ensformigt, hvilket også er med til fuldstændig at opbremse de accelererende stresstanker.

Det er nemt at komme i gang med strikning. Du kan eksempelvis bruge en indgang som Mayflower, der giver masser af eksempler på opskrifter, muligheder for garn og fifs.