Business

For nyligt afsluttede findenkaereste.dk en stor spørgeskemaundersøgelse, der kortlægger, hvad danskerne tiltrækkes af. Undersøgelsen afslører blandt andet, at det træk, som allerflest danskere prioriterer højt hos en kommende partner, er humor.

Virksomhed

Findenkaereste.dk

Adresse

Jyllandsgade 59, 6700 Esbjerg

E-mail

info@findenkaereste.dk

Webside

https://findenkaereste.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. juni

Humor er den vigtigste egenskab for os hos en potentiel partner

Hvis du har en række profiler på en forskellige datingsites, så tyder noget på at vejen til succes er brolagt med sjove og vittige kommentarer.

En nyligt afsluttet spørgeskemaundersøgelse fra findenkaereste.dk – Danmarks største onlineportal med tips og tricks til dating - afslører nemlig, at det træk, som allerflest er enige om er vigtigt hos en potentiel partner, er humor.

1.403 deltog i undersøgelsen

I undersøgelsen deltog 1.403 danskere. 80,1 % af disse var kvinder, mens resten var mænd. Den yngste af deltagerne var 13 år, mens den ældste var 74 år.

Hvilke egenskaber – udover humor – sætter vi pris på hos en mage?

88,1 % af respondenter pegede på humor som en ekstremt vigtig egenskab hos en kommende partner. Humor er dog langt fra den eneste egenskab, som vi værdsætter hos en kommende mage. Også træk som loyalitet og omsorgsfuldhed viste sig – ifølge undersøgelsen – at være vigtige træk.

Herunder følger en top ti over de træk, som undersøgelsens respondenter pegede på som værende ekstremt vigtige hos en potentiel partner. Procentsatsen i parentes angiver, hvor mange af respondenterne der har peget på det givne træk.

1.Humor (88,1 %)

2.Loyalitet (78,8 %)

3.Omsorgsfuldhed (76,8 %)

4.Venlighed (65 %)

5.Betænksomhed (63,8 %)

6.Menneskelige værdier, der harmonerer med mine (58,3 %)

7.Intelligens (56,7 %)

8.Flotte øjne (53,9 %)

9.Velsoignerethed (53,3 %)

10.Gode manerer (46,9 %)

Kønsspecifikke forskelle

Både mændene og kvinderne kunne uden besvær blive enige om de tre vigtigste egenskaber hos en potentiel partner.

Enigheden ophører dog efter top 3, hvor der ses en række interessante forskellige kønnene imellem. Ifølge undersøgelsen prioriterer mænd det ydre lidt højere end kvinderne. Et træk som flotte øjne indtager nemlig en femteplads hos mændene, mens det hos kvinderne blot ligger nummer ni over de vigtigste træk hos en potentiel partner.

Et flot smil ligger hos mændene nummer otte, mens det ikke engang formår at snige sig med i top 10 hos kvinderne.

Ikke den sidste undersøgelse

Hos findenkaereste.dk har man fundet det meget spændende og fascinerende at undersøge dette felt.

”Det er altid sjovt at undersøge noget dybdegående og opnå en større vished. Det er jo ikke, fordi undersøgelsens resultater trækker bukserne af os, men alligevel har den givet os en række interessante indsigter, som vi nu tør udtale os lidt mere konkluderende om end før,” udtaler Jesper Nørskov Jensen, inden hans makker Casper Ellam Schou overtager:

”Det er bestemt ikke sidste undersøgelse, som vi kommer til at udføre. Vi har allerede en masse ideer til, hvad der kunne være spændende at få indsigt i, så nu skal vi bare diskutere det metodiske og herefter i gang med en omfattende dataindsamling.”