Business

Hvis du er på udkig efter en ny bil, kan du let blive overvældet over det store marked.

Virksomhed

Langer Biler

Adresse

Drejøvej 5, 9500 Hobro

Telefon

29 11 49 90

E-mail

bjl@langerbiler.dk

Webside

http://www.langerbiler.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. juni

Hvilken biltype er mest optimal for dig?

Der findeset hav af forskellige typer af biler, som kommer i et væld af forskellige mærker, farver og designs. Det første du med fordel kan gøre er at overveje, hvilken biltype der passer bedst til dine behov og ønsker.

I denne artikel præsenterer vi de mest almindelige biltyper, hvor vi beskriver de forskellige fordele ved bilerne.

Mikrobiler

Mikrobiler er især at finde i de store byer, da de har en lang række fordele, når det handler om bykørsel. For det første så er det nemmere at finde en parkeringsplads med mikrobilen, da det ikke kræver meget plads før, at du kan lave en parallelparkering.

For det andet så er de nye mikrobiler oftest også en mere økonomisk fordelagtig løsning. Du får nemlig en fabriksny bil til billigere penge sammenlignet med andre biltyper. Derudover kører mikrobilen også ofte længere på literen end andre typer biler.

Stationcar

Er du derimod på udkig efter en bil med plads til hele familien, så er en stationcar det oplagte valg. En stationcar giver dig nemlig en del mere plads, så der både er plads til børnene og en barnevogn.

Derudover er en stationcar også et oplagt valg, når familien skal på ferie. Der er nemlig plads til alle tasker og kufferter omme i bagagerummet. Med god plads til både familien og bagagen, så er en stationcar det oplagte valg som familiebil.

SUV

En SUV er noget for dig, hvis du ønsker en større og mere kraftfuld bil. En SUV bliver ofte beskrevet som en mellemting mellem en stationcar og en firhjulstrækker. Bilen er ofte højere end en stationcar og giver dig derfor et bedre udsyn over vejen og trafikken.

Derudover er SUV'en også et godt valg, hvis du ofte køre med trailer, campingvogn eller hestetrailer. Du får en rummelig bil med masser af hestekræfter, hvis du køber en SUV.

Der findes dog en lang række af andre biltyper, hvor du blandt andet kan finde typer som hatchback, sedan, MPV og minibusser m.fl.

Er du på udkig efter en brugt bil?

Leder du efter en brugt bil i Hobro området, så finder du hos Langer Biler et stort udvalg af forskellige brugte biler fra forskellige mærker. Langer Biler sælger ikke kun biler, de køber dem også. Derfor kan du også kontakte Langer Biler, hvis du gerne vil sælge din bil. På autoværkstedet gennemgår de din bil, hvor de gør den 100% klar til at blive solgt videre.