Business

Mange oplever, at det er tilfældigheder snarere end aktive valg, der former deres arbejdsliv. Sådan behøver det dog ikke at være, men det kan være svært egenhændigt at tage styringen.

Virksomhed

ballisager

Adresse

Søren Frichs Vej 40A, 1. sal , 8230 Aabyhøj

Telefon

70 29 40 50

E-mail

info@ballisager.com

Webside

https://ballisager.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. marts

Hvordan bliver man mere attraktiv på jobmarkedet

At have en god uddannelse er ikke altid nok til at få sit drømmejob i nutidens konkurrence jobmarked. Du bliver nødt til at have den rigtige blanding af uddannelse, erfaring og andre kundskaber, for at skille sig ud.

Tag en videregående uddannelse

I mange felter forhøjer det ind indkomst og dine chancer for at få et job meget, hvis du har en videregående uddannelse. Områder som finans, økonomi og politik ansætter ofte kun folk, der har en uddannelse. Så det er vigtigt at finde den uddannelse, der er rigtig for dig, det skal være noget du gerne vil udvikle dig inden for og arbejde med mange år ud i fremtiden. Jo mere man kan optimere sit CV i form af videregående uddannelser og kurser, jo bedre og mere attraktiv bliver man derfor også.

Det kan også være at man har valgt at forbedre dine sprogkundskaber. At lære et nyt sprog er en imponerende tilføjelse til dit CV. Ikke alene demonstrerer der, at du er nysgerrig på verden, men også, at du forpligter dig til at blive bedre og udvider dine kundskaber. At kunne andre sprog åbner også internationale jobmuligheder og tværkulturelt kendskab.

Karriererådgivning og CV

Der er en masse hjælp at hente både i form af personlig rådgivning og CV-hjælp. Karriererådgivning er ikke kun for eliten. Din karriere er udtryk for et forløb igennem uddannelse- og arbejdslivet. Alle støder på forandringer i løbet af karrieren, nogle vælger du selv, andre vælger arbejdet måske for dig.

Når du står midt i en karriereforandring, har du gavn af professionel karriererådgivning, der kan hjælpe dig med forskellige aspekter af din jobsøgning, at lige fra CV, ansøgning og kompetenceafklaring til at arbejde med din motivation, udfordrede ansøgninger og din kontakt til virksomhederne. At tage sig professionelt af sin karriere er én af de bedste forsikringer for fremtiden. De valg, de træffer i dag, har stor betydning, hvor du befinder dig i din karriere om fem eller ti år. Den professionelle karriereplan tager afsæt i selvindsigt og afklaring af karriereønsker, så du når dine mål.

Dan dig et netværk

Et god CV og god uddannelse hjælper selvfølgelig et langt stykke af vejen. Det handler dog også et langt stykke hen ad vejen om og livserfaring og netværk. Det handler i høj grad om hvem du kender og det er her du får en indgangslinje. At netværke, selvom det kan føles som en pligt, er en vigtig del af at gøre sin kontaktliste længere.

Tag til events hvor du har mulighed for at netværke, med dig til konferencer og hav høflige, venlige samtaler med alle, du møder. Det kommer sjældent af sig selv, da folk ikke så samme måde har ”grund” til at opsøge dig, som med dig dem. Husk at holde kontakten med de mest interessante kontakter, selv hvis du ikke er på udkig efter et nyt job lige nu. Du ved aldrig hvem, der en dag synes, der er den rigtige til et job og bringer dit navn på banen. Eller hvem der kan tilbyde dig noget arbejdserfaring.