Business

De fleste virksomheder arbejder konstant på at optimere arbejdsprocesser og processer for produktion.

Virksomhed

Mirit Glas

Adresse

Marielundvej 37 D, 2730 Herlev

Telefon

+45 44 94 44 49

E-mail

post@mirit.dk

Webside

https://miritglas.com/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. december

Industriel skueglas til erhverv

Det er selvsagt fordi, det er med til at øge produktionen og omsætningen. Måske er industriel skueglas til erhverv noget for dig?

Industriel skueglas til erhverv er i al sin enkelhed med til at overvåge processer. Med et skueglas kan du overvåge processer i en tank udefra. Det være sig gasser, mængder, temperaturer, farver og meget andet.

Industriel skueglas bliver især anvendt i fødevareindustrien, procesindustrien, medicinalindustrien, offshore, marine og transport.

Egenskaber og funktioner for skueglas

Egenskaberne for skueglas er mange og overvågningsfunktionen bruges især til følgende:

- Flydende væsker kan blive kontrolleret med et olie- eller vandstandsskueglas.

. Faste masser, såsom korn i en kornsilo, kan kontrolleres gennem skueglas.

- Inspektionsglas kan hjælpe med at overvåge forbrændingsprocesser med meget høje temperaturer. Det samme gælder fryseprocesser, hvor temperaturen er meget lav.

- Skueglas kan også bruges til overvågning af gasser og luft under tryk.

De fleste virksomheder, der fremstiller skueglas, kan udforme skueglas til dit specifikke behov, så det er bare med at finde et professionelt firma, der kan procesoptimere din virksomhed med skueglas.

Glasrør og stænger til industri

Skueglas er en ting. Glasrør og stænger til industri er noget andet. Og så alligevel ikke. Glasrør og stænger bruges også i industrien, og de bruges også til overvågning af diverse processer.

Forskellen er blot, at de selvfølgelig kommer i rørform. Glasrør og stænger til industri bruges gerne som olie- og vandstandsrør i skibe, tanke eller eksempelvis en kompressor.

Glasrør og stænger har samme stærke kvalitet, som skueglas - blot en lidt anden funktion. Glasrør og stænger kommer ofte i standardstørrelser, så derfor kan du bestille dem fra dag til dag de fleste steder. Nogle virksomheder er også i stand til at producere individuelle glasrør og stænger, der passer til kundes specifikke behov.

Kun fantasien sætter grænser.

Glasrør bruges også i design

Glasrør bruges ikke kun i industrien. Glasrør bruges også i design og selvfølgelig specielt i belysning. Det kan både være elektronisk belysning eller levende belysning.

Er du i gang med at designe en ny lampe, kan det derfor være en meget god idé at finde et firma, der kan producere det glasrør, der skal agere lyskilde for din lampe.

Design og standardmål går sjældent hånd i hånd, så mon ikke der skal specialfremstillede glasrør til, for at du kan realisere din designdrøm?