Business

Kameraovervågning er ikke ligefrem nogen ny opfindelse.

Virksomhed

Sikring Nord

Adresse

Havnen 16, 9300 Sæby

Telefon

72 118 128

E-mail

info@sikring-nord.dk

Webside

https://sikringnord.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. januar

Kameraovervågning er fremtidens sikkerhedsværn

Kameraovervågning har efterhånden været brugt i adskillige årtier, men fordi teknologien og udstyret bliver bedre og bedre, kan du i dag få kameraovervågning til en fordelagtig pris - og med en kvalitet, der er høj nok til både erhverv og privat.

Smart kameraovervågning øger trygheden

Adskillige danske byer har efterhånden taget kameraovervågning til sig, og kameraovervågning er ved at være kernen i mange danske efterforskninger. Både hos private, erhverv og i det offentlige kan kameraovervågning være med til at øge og sikre trygheden.

Når private og erhverv bruger kameraovervågning, holder det ikke bare tyven væk - skulle der være tyveri eller indbrud, kan man næsten være sikker på at fange tyven, hvis han eller hun altså er fanget på kamera.

Hvad er forskellen på kameraovervågning til private og erhverv?

Kamera- og videoovervågning er efterhånden ved at være udbredt hos både firmaer såvel som privatpersoner. Og det er der en god grund til, for det er en smart og økonomisk fordelagtig måde at sikre sit hjem, sine ejendele eller sin virksomhed mod ubudne gæster. Og hvis det sker, ja - så har man beviset på bånd.

Men hvad er forskellen så? Den helt store forskel er som regel at finde i budgettet. Som privat har man ikke de samme midler som en virksomhed, og derfor handler det i høj grad om, hvad formålet egentlig er.

Hvad er formålet med overvågning?

Er det for at holde øje? Eller er det for sikre mod tyveri og ubudne gæster? Mange private vælger en løsning, hvor der kun filmes, når der rent faktisk sker noget. Det er i dag muligt grundet innovativ teknologi, og på den måde skal du som privat ikke sidde og se timers arkiver igennem af din terrasse eller indkørsel, når det ikke er nødvendigt.

Som virksomhedsejer ønsker man som regel en større løsning, der sikrer enten større værdier eller større områder. De fleste virksomheder vælger en skræddersyet løsning, der sikrer mod tyveri og hærværk døgnet rundt.

Hvad byder fremtiden ellers på? DNA Mærkning og DNA sikring

En anden tendens, som vinder stort frem inden for tyverisikring, er DNA-mærkning. DNA mærkning og sikring mod indbrud er en moderne og yderst effektiv måde at sikre værdier - både privat og i erhvervsøjemed.

Det lyder måske avanceret - og det er det i og for sig også. DNA Mærkning fungerer ved, at tyv såvel som stjålne genstande sprøjtes med en særlig transparent væske, der indeholder unikke mikroprikker. På den måde kan politiet nemmere finde frem til den skyldige såvel som eventuelt stjålne genstande.