Business

Små, fine cardigans, bløde trøjer og bukser med gode plads til bevægelse er bare nogle af de ting, du finder hos Shirley Bredal.

Virksomhed

Luksusbaby

Adresse

Gøteborgvej 33, 9200 Aalborg SV

Telefon

50508487

E-mail

info@luksusbaby.dk

Webside

https://luksusbaby.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. juni

Kender du børnetøjsmærket Shirley Bredal? Hvis ikke, så er det på tide

Skal dit barn klædes godt på til fremtiden? Der er mange fordele ved at vælge tøj i høj kvalitet, når din lille guldklump skal klædes på. Der skal nemlig både være bevægelsesfrihed, så barnet kan få lov til at lege, samtidig med, at tøjet jo ikke skal slides op på kort tid.

Giv dit barn en god garderobe både sommer og vinter

Er du den stolte forældre til et lille vidunder? Der er mange gode stunder med et barn, som på alle måder bidrager til nogle af livets største oplevelser. Som forælder vil du derfor uden tvivl kun give dit barn det bedste. Med børnetøj fra Shirley Bredal klæder du dit barn godt på både sommer og vinter.

Har du brug for en blød bodystocking eller en varm sweater til vinter? Når du giver dit barn tøj fra Shirley Bredal, klæder du den lille på til alle lejligheder. Det er nemlig vigtigt, at dit barn både har lækkert kvalitetstøj til sommer og vinter.

Klæd dit barn på med Shirley Bredal

Har dit barn en god basisgarderobe? En solid basisgarderobe rummer alt, dit barn har brug for i hverdagen. Her skal være lækre bodystockings, bløde sokker til en vinterdag og t-shirts til de tider, hvor temperaturen stiger. Uanset, om du har en nyfødt baby eller en vild tumling, har Shirley Bredal tøjet til dit barn.

Når du klæder dit barn på med Shirley Bredal, skaber du en basisgarderobe, hvor din lille pusling aldrig kommer til at mangle noget. Shirley Bredal tilbyder nemlig et stort udvalg af børnetøj, som klæder dit barn på til alle lejligheder.

Tag tøjet med på ferie: Pak tøjet i en kuffert fra Trunki

Der er mange ting, der skal pakkes, når familien skal ud at rejse. Har du husket alt? Der kan blive brug for en rummelig kuffert, hvis der skal være plads til både børnetøj og legetøj. En kuffert fra trunki er rummelig og har god plads til både stort og småt.

Vil du give din guldklump en god rejseoplevelse (og samtidig være sikker på, at I har husket det hele)? Det kan være anstrengende for familiens yngste at være lang tid på farten. Der bliver brug for en sjov rejsekammerat, og det får du med en kuffert fra trunki.

Den smarte kuffert er nemlig designet som et dyr og produceret i et fast materiale, så dit barn kan sidde på kufferten og nemt selv finde legetøj frem fra gemmerne.