Business

Vi bevæger os stille ind i sæsonen for julefrokoster

Virksomhed

Mortens Kro

Adresse

Mølleå 4, 9000 Aalborg

Telefon

98 12 48 60

E-mail

Info@mortenskro.dk

Webside

https://mortenskro.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

Kom kulde kom julefrokost

Der er mange ting, vi kan begynde at se frem til i, når vi her i Danmark bevæger os ind i de koldere tider. Samlingen af familien omkring julen med vores danske hygge, julelysene gennem byens gader og skønne festligheder til nytårsaften. Og så selvfølgeligt de næsten obligatoriske julefrokoster. De kommer i en lind strøm, og det er alt lige fra de mindre med venner til den helt store firmafest.

Det er også mange forskellige måder at holde julefrokoster på. Arbejder man i en stor virksomhed, samler man ofte alle medarbejdere til en stor fest i telt eller en hal. Men hvis nu man ikke er så mange, der skal afsted, men man gerne vil opleve en større fest alligevel, kan det være en mulighed at melde sig til en julefrokost, som er arrangeret af nogle andre.

Der sammensættes ofte en god julefrokost menu sammen med en aften fyldt med anden underholdning og musik. Gør man det på den måde, slipper man for tumulten med at skulle arrangere det selv. Derved har man fuldt fokus bare at hygge sig, uden at tænke over, om maden nu også kommer til tiden. Mangler du en idé til din julefrokost i Aalborg i 2019, holder Mortens Kro store julefrokoster, hvor er der sørget for alt. Man møder bare op til en aften med fantastisk mad, gang i baren og musik.