Business

Det er blevet tiltagende populært at bosætte sig i Nørresundby

Virksomhed

Stella5

Telefon

25 58 00 01

E-mail

info@stella5.dk

Webside

https://stella5.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. maj

Lindholm Brygge: 5 gode grunde til at bo i lejligheder i Nørresundby

– især tæt på det naturskunne område Lindholm Brygge. Selvom det i mange år har været på Aalborgsiden, de fleste valgte at bosætte sig, har lejligheder i Nørresundby gjort et stærkt comeback.

Nørresundbys popularitet har været støt stigende - og nok særligt fordi der komme flere og flere fantastiske beliggenheder. Blandt andet de flotte lejligheder nær Lindholm Brygge.

Men - der er faktisk flere gode grunde til, at flere og flere vælger at bosætte sig på solsiden.

1. Lejligheder i Nørresundby er billigere

En af de helt store fortalere for at vælge at bo i lejligheder i Nørresundby er, at det er et godt valg budgetmæssigt. Langt de fleste lejligheder i Nørresundby er billigere, af den simple grund at du kommer en lille smule længere væk fra centrum.

Til gengæld er den billige husleje eller boligpris noget, der gør, at rigtig mange vælger at flytte til Nørresundby.

2. Du bor på solsiden

Aalborg er kendt som Nordens Paris, og Nørresundby er kendt for at være solsiden. Det er netop her, solen skinner mest, så du kan nyde solrige dage og aftener.

3. Du har alt, du skal bruge, lige i nærheden

Lejligheder i Nørresundby ligger oftest tæt på alt det, du har brug for - men samtidig er der tid og plads til ro og fordybelse.

Vil du gerne være tæt på fjorden i lejligheder i Nørresundby? Så er Lindholm Brygge et oplagt bud, hvor du heller aldrig har langt til det nærmeste supermarked.

4. Du er fem minutter fra centrum af Aalborg

Selvom du vælger en lejlighed uden for Aalborg, er det altså ikke lang tid, du skal bruge på at komme ind til midtbyen.

Med en lejlighed på Lindholm Brygge tager det dig ikke mere end fem-ti minutter, før du er over broen og inde midt i Aalborg. Du kan tilmed både bruge kulturbroen og limfjordsbroen.

5. Du bor tæt på fjord og natur

Og den sidste, og måske vigtigste, grund: Du kommer til at bo tæt på fjorden i naturskønne områder, hvis du vælger at bosætte dig et sted som Lindholm Brygge.

Sammenlignet med havneområdet i Aalborg er det altså ikke lige så nemt at komme tæt på vandet at bo - og i Nørresundby har du adskillige muligheder for at komme tæt på fjorden eller generelt skøn natur.