Business

Vinden blæser mod ansigtet, tager fat i håret, som flagrer bagud, mens jakken spiles ud af luftmodstanden.

Virksomhed

Scootworld ApS

Adresse

Strandvejen 151, 2900 Hellerup

Telefon

70267979

E-mail

info@scootworld.dk

Webside

www.scootworld.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 13. februar

Mærk friheden på et løbehjul

Du træder af med foden, øger farten og mærker friheden.

Tror du stadig, at løbehjul kun er til børn? Engang var løbehjulet populært legetøj i skolegården, men i dag er det også en praktisk og fleksibel transportform til de voksne.

Kom hurtigt fra A til B med et løbehjul

Der var engang... Sådan starter alle gode eventyr. For der var engang, hvor løbehjul kun var for børn. Siden da har meget ændret sig, og løbehjul er derfor ikke længere kun legetøj, der kan findes frem i frikvartererne blandt skolebørn.

I dag er et løbehjul også et moderne transportmiddel, der hurtigt kan bringe dig fra A til B. Har du brug for et alternativ til bilen eller cyklen? Det kan du få med de fedeste løbehjul til gode priser.

Tag et bæredygtigt og klimavenligt valg

Vil du gerne tage flere bæredygtige og klimabevidste valg i hverdagen? Du ved nok godt, at det kan betale sig at lade bilen stå i garagen så. Men det kræver overskud at sætte sig ind i, hvordan den offentlige transport hænger sammen.

Har du i stedet brug for større fleksibilitet, end bus, metro og S-tog kan give dig? På et løbehjul har du frihed til at bevæge dig over store afstande på kort tid. Samtidig kan det nemt foldes sammen og tages under armen. Det kan være praktisk, hvis du har brug for have dit løbehjul med i bussen.

Giv dit løbehjul headsets i høj kvalitet

Det er vigtigt at have udstyret i orden - også når det gælder headsets til dit løbehjul. Er du en ny rider på et løbehjul? Så er det ikke sikkert, at du ved, hvad et headset er.

Et headset består i alt sin enkelthed af to kuglelejer, som sørger for, at forgaflen på dit løbehjul kan bevæge sig uden problemer. For en nybegynder er det ikke vigtigt med et lækkert headset, men er du derimod en garvet rider? Så ved du, at løbehjul headsets i høj kvalitet kan være afgørende. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe lige det løbehjul, du går og drømmer om - et løbehjul, der giver dig følelsen af frihed. Den følelse får du, når du opgraderer dine headsets til en højere kvalitet.