Business

Få en professionel oversættelse til tysk.

Virksomhed

DO Translations ApS

Adresse

Toldboden 3, 2. d., 8800 Viborg

Telefon

+45 40 60 10 66

E-mail

info@dotranslations.com

Webside

https://dotranslations.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. april

Mangler du noget skriftlighed i nogle udenlandske sprog?

Det er langt fra os alle danskere, der er gode til at formulere os skriftligt på tysk. Tysk har en del grammatik. Selvom vi er nabolande, og vi er mange, der kører til grænsen nogle gange om året, så er tysk ikke altid det nemmeste sprog at kommunikere i på skrift. Det er dog vigtigt, at hvis man skal skrive noget offentligt på en blog eller andre sociale medier, så er det godt at have styr på det grammatiske. En ”kopier” og ”sæt ind” i Google Translate dur ikke i sådan en sammenhæng.

Der findes virksomheder, der er professionelle i det skriftlige, som vi ikke kan, og du kan trykke her for at læse mere om det. Her kan du få en oversættelse til tysk.

Hvordan kan jeg være sikker på kvaliteten?

Når man ikke selv forstår så meget af sproget skriftligt, kan det være, at der popper et spørgsmål op i dine tanker om, hvordan du kan tjekke, at kvaliteten faktisk er i top. Det er en bekymring, som du hurtigt kan smide væk igen. Disse professionelle oversættelsesbureauer er netop erfarne i det, og de benytter sig udelukkende af oversættere, der oversætter til sine modersmål. De har mange års erfaring, og de kan klare alle slags sværhedsgrader. Hvis du skal ud med en pressemeddelelse, er du helt sikker på, at det tyske er i orden.

Det kan også være en korrekturlæsning, som du har brug for, da du har lidt flere skriftlige kompetencer indenfor tysk, men du vil være helt sikker på, at der ikke gemmer sig fejl i din tekst.

Det er nemt at få en oversættelse til tysk, og du kan kontakte virksomheden på to forskellige måder. Du kan ringe dem op, eller du kan kontakte dem igennem deres hjemmeside, hvor du vil få svar på mail.