Business

Økologi er godt – både for dig, for naturen og for dyrene. Det kan mange af os blive enige om. Ligeledes kan mange af os garanteret blive enige om, at jo flere ting, der kan gøres nemmere i hverdagen, des bedre.

Virksomhed

FindMåltidskasse

Adresse

Klostergade 56C, 8000 Aarhus C

Webside

https://findmaaltidskasse.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Økologi leveret til døren

Lad os se lidt nærmere på, hvordan du kan få bragt økologi lige til døren og dermed få det integreret i din livsstil på en helt naturlig måde.

Bestil varer over nettet

Skal det være rigtig nemt, kan du benytte dig af én af de rigtig smarte opfindelser i nyere tid; nemlig dagligvareshopping på nettet. Der findes flere forskellige tjenester, og der er altså rig mulighed for at finde det, som passer bedst til dig. Når du har fundet det, er der ikke andet for end at klikke alt det hjem, som du skal bruge. Kombinerer du din onlineshopping med at lave madplan, kan du måske nøjes med at bestille varer én gang om ugen.

Denne metode sparer dig for både tid og penge. Du skal ikke bruge tid på at køre hen i supermarkedet for at lede efter de økologiske varer på hylderne, og du skal heller ikke stå i kø med alle de andre handlende i ‘rush hour’. Det er den ene fordel. Den anden, væsentlige fordel er de penge, du sparer. Vi kender det sikkert alle sammen – impulskøbene. De køb som man gør, når man handler ind sidst på dagen; man er sulten og træt, og man har brug for lidt hurtig energi. Det er ofte i den tilstand, man køber ind, og det gør altså, at der typisk ryger en del flere impulskøb i kurven. Det undgår du helt ved at bestille dine varer på nettet.

Økologiske måltidskasser

Skal det være endnu nemmere, anbefaler vi at bestille en økologisk måltidskasse. Med en måltidskasse skal du hverken handle eller sammensætte menuen selv – det er der nogle, der gør for dig. Det eneste, du skal gøre, er at vælge lige præcis den måltidskasse, som passer bedst til dig. Der er rigtig mange forskellige muligheder - også når du allerede har taget valget om, at kassen skal være økologisk. Du vælger selv, hvor mange mennesker der skal være mad til, om det skal være nemme retter og om der skal være meget grønt og lidt kød eller omvendt. Du finder en oversigt over de mange muligheder her.

Du sparer en helt masse tid på indkøb, planlægning og deslige ved at vælge måltidskassen, og du sparer endda også penge. Ingredienserne til retterne er allerede målt op, og skal du bruge seks kartofler til en ret, får og betaler du kun for seks kartofler.

Økologi – derfor

Nu har vi listet et par måder, hvorpå du let og bekvemt kan få økologi leveret lige til døren. Lad os til sidst ridse op, hvorfor økologi overhovedet er at foretrække fremfor ikke-økologiske produkter.

Først og fremmest ved man, at dyr på økologiske landbrug har haft et bedre og mere naturtro liv end dyr på ikke-økologiske landbrug. Der bliver passet bedre på dem, og denne kvalitet i livet smages naturligvis også i det færdige produkt. Endvidere slipper du selv for at indtage tilsætnings- og giftstoffer med maden, og slutteligt kan man overveje hensynet til naturen. Jo flere økologiske valg vi træffer, des mere passer vi på vores miljø, natur og grundvand i samme ombæring. Det giver mening.