Business

Der er nogle ting i hverdagen, der bare bliver nemmere med en bil ved hånden

Virksomhed

Oscar Biludlejning

Adresse

Østergade 89, 9700 Brønderslev

Telefon

42909048

Webside

https://hejoscar.dk/afdelinger/biludlejning-broenderslev

Annonce Virksomhedsprofil - 7. april

Oscar Biludlejning kommer til Hobro

Mange kender eksempelvis det med at man lige skal hente nogle store ting til hjemmet eller en ny cykel til børnene. Men fordi nogle ting i hverdagen er nemmere med en bil ved hånden, så behøver man ikke nødvendigvis have sin egen bil. Du kan nemlig benytte dig af biludlejning, så du kun har en bil, når du står og mangler den. Bilhuset HJ Biler er blevet en del af Oscar Biludlejning, og derfor er det nu også nemt at leje biler i Hobro. Hos HJ Biler kan du leje mange forskellige biler, og de hjælper gerne med at finde noget der passer til dig og dine behov.

Nem leje af biler med Oscar biludlejning

Hvis du gerne vil have en bil vil hånden, men ikke ønsker selv at have en bil i garagen eller har brug for en anden type bil end den du plejer, så behøver biludlejning ikke at være så svært. Og ikke nok med at det er nemt at leje biler hos Oscar Biludlejning, er det også lavpris udlejning, så det ikke tømmer pengepungen. Du kan besøge Oscar Biludlejnings hjemmeside, hvor du kan se, hvilke biler der findes i Hobro. Du kan nemt og hurtigt danne dig et overblik over de forskellige biler, hvilke funktioner de har og så kan du også se om bilen er ledig. Hvis du gerne vil besøge Oscars Biludlejnings afdeling i Hobro kan du gøre det på Smedevej 18, 9500 Hobro, eller kontakte dem på telefonnummer 42909048.

Lej den type bil du har brug for

Uanset om du skal bruge en personbil, en varevogn eller noget helt tredje, så har Oscar Biludlejning det til dig. Deres sortiment strækker sig fra alt lige til personbiler, varevogne, flyttebiler og autotrailere. Hvis du har brug for en personbil til at komme steder hen med familien, er der mange gode muligheder for at leje den bil, der passer perfekt til din familie, da der findes et stort udvalg af personbiler. Hvis du derimod har brug for lidt mere plads, kan du leje en varevogn gennem Oscar Biludlejning. Det kan eksempelvis være du skal hente byggematerialer, planter til haven eller din egen varevogn er på værksted. Skal du bruge noget der er endnu større end en varevogn, det kan eksempelvis være du skal flytte, kan du også leje en flyttebil. Du kan altså leje alt det du lige står og mangler, og så endda til billige penge.

Få mini-leasing i Hobro

Hvis du ikke bare skal bruge din lejede bil i en dag eller to, men derimod har brug for den i lidt længere tid som eksempelvis en måned, er det også muligt med mini-leasing i Hobro. Ved mini-leasing kan du leje en bil for omkring 99 kroner per måned, og så får du 1200 kilometer og ansvars- samt kaskoforsikring inkluderet i prisen. På den måde kan du altså leje en bil i længere tid af gangen uden du binder dig i flere år.