Business

E-cigaretter er blevet danskerens foretrukne middel til rygestop. Og med rigtig god grund.

Virksomhed

Eclshop

Adresse

Thorslundsvej 3, Box 18, 5000 Odense C

Telefon

31 17 78 79

E-mail

info@eclshop.dk

Webside

https://eclshop.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

På jagt efter din første e-cigaret? Få hjælp her

E-cigaretten er både sundere og billigere end den almindelige tobakscigaret – og så endda uden at skulle gå på kompromis med rygeoplevelsen. Men i takt med at interessen for e-cigaretter stiger, vokser markedet også, og for en ny forbruger kan det være lidt af en jungle.

Stil, smag og budget

E-cigaretterne er ikke helt ligesom tobakscigaretter, som du kun kan få i lange, tynde eller normale og med tobaks- eller mentholsmag. E-cigaretter kommer i et utal af farver, designs og i smage, der kan være alt fra chokolade til jordbær og til smagen af tobaksrøg. Nogen ønsker en diskret e-cigaret, mens andre synes, det kan være sjovt at gøre meget ud af den.

Prismæssigt er der også stor forskel på e-cigaretterne. Men har du valgt at udskifte tobakscigaretten med e-cigaretten, fordi du gerne vil spare lidt penge, bør du vide, at det slet ikke er nødvendigt at bruge mange penge på en e-cigaret. De mere økonomiske e-cigaretter kan være lige så fine og fungerende som de lidt dyrere.

Som nybegynder kan det være en god idé at købe et såkaldt startsæt. Her får du alle de dele, e-cigaretten består af, så du ikke skal starte ud med at sammensætte en hel e-cigaret på egen hånd. Når du så begynder at lære mere om e-cigaretter, har du nemmere ved at gå på opdagelse i de mange muligheder og begynde at sammensætte din helt egen.

Køb din første e-cigaret online

Selvom markedet for e-cigaretter er kæmpe stort, så er det måske ikke lige altid, man falder over en fysisk butik på det lokale torv. Derfor er det heldigt, at udvalget af e-cigaretter er virkelig stort på nettet. Køb online lige her og du vil samtidig kunne få et indblik i markedet, mærkerne og priserne. Online kan du også få god vejledning, der kan skabe et større overblik – om du er nybegynder eller mere erfaren.