Business

Går du med tanker om, hvad din kæreste, mand eller bror skal have i julegave? En PlayStation falder i de flestes smag, og med lanceringen af PlayStation 5 er det svært at finde et bedre bud på en gave.

Virksomhed

PS-PRIS.dk

Webside

https://ps-pris.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. september

PS5 er årets julegaveidé til ham

Det er ikke ofte, der udkommer nye PlayStations, så PlayStation 5 er længe ventet. PlayStation 5 er blevet opdateret i forhold til de tidligere modeller, og den kommer nu blandt andet med:

-Hurtigere svartid. Spil på PlayStation 5 vil kunne loade på helt ned til ét sekund, modsat tidligere med op til 10-20 sekunder.

-VR-løsning. PSVR er en løsning, hvor du kan spille i VR på din playstation.

-Controllers med lang batterilevetid. Batteriernes kapacitet vil være forbedret, så du vil ikke så ofte opleve at skulle lade din controller op.

-Fantastisk opløsning. Såfremt din skærm er gearet til det, vil PlayStation 5 understøtte opløsninger i 4K og 8K, så du kan få en fantastisk spiloplevelse med et godt billede.

Mange timer i godt selskab

Med en PS5 lægges der op til mange timers god underholdning. Ligesom med forgængerne lancerer Sony en konsol, der har næsten uanede mængder af spil, der kan tilkøbes. Uanset om det er til en hyggeaften alene hjemme, eller om der er inviteret en flok venner over, kan man altså hygge sig godt med en PlayStation 5.

Den endelige lanceringspris er endnu ikke offentliggjort, men online har du mulighed for at sammenligne priserne ved de forskellige forhandlere. Sony ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og derfor vil PlayStation 5 også være en konsol, der kommer til at koste penge, men kigger man sig godt omkring, kan man gøre et godt køb. Find den bedste pris her. Det forventes at prislejet vil blive omkring 500 $, hvilket betyder, at man kan sigte efter en dansk pris på cirka 3370 kroner.

Lækkert design

Der er kælet for detaljerne på den nye PlayStation 5, og konsollen står skarpt med et hvidt plastskjold omkring en sort kerne. Konsollen er kurvet og med bløde linjer, mens blåt lys giver den et køligt look. PlayStation 5 er altså på ingen måde en konsol, der behøver at blive gemt væk, når den ikke bruges, den kan sagtens passe ind på et TV-bord i et moderne hjem. PlayStation 5 er altså en julegaveidé de fleste kan stå inde for, og som hele husstanden gerne vil have stående.