Business

Overvejer du at renovere dit badeværelse, er der en række af overvejelser, du skal have gjort dig inden.

Virksomhed

Thomsen & Fals

Adresse

Lundeborgvej 20, 9220 Aalborg Øst

Telefon

70 235 225

E-mail

post@togf.dk

Webside

https://togf.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

Renovering af badeværelset med omtanke

Det kan nemlig være svært at finde rundt i de mange forskellige muligheder og leverandører, når drømmebadeværelset skal være en realitet.

I denne artikel får du nogle gode råd til, hvilke overvejelser du kan gøre dig, når badeværelset skal bygges om.

Hvad er budgettet?

Når badeværelset skal renoveres, er det vigtigt at få overblik over, hvor mange penge der er til rådighed. Budgettet er et af de vigtigste punkter, når du skal have renoveret badeværelset. De fleste renoveringsprojekter har det med at overstige budgettet, og derfor er det altid en god idé at have en backup-plan. Alt efter budgettets størrelse kan du få et bedre overblik projektets mulige omfang. Er det hele badeværelset eller blot dele af det, som skal renoveres?

Med et overblik over budgettet får du bedre muligheder for at vælge den mest optimale løsning for dig.

Indretningen af det nye badeværelse

Indretningen af selve rummet er også en vigtig del af renoveringen. For der er en række forskellige byggeregler, som man skal følge. Derudover er det også vigtigt, at indretningen sker i overensstemmelse med budgetteringen, så dette ikke overskrides. Tag derfor en snak med jeres vvs’er, som kan vejlede dig om relevante regler og bestemmelser.

Derudover skal du også tage stilling til, hvilke materialer det nye badeværelse skal bygges i. Her er det alt fra armatur og møbler til hvidevarer og fliser. Alt dette kan selvfølgelig påvirke dit budget alt efter, om du vælger de dyreste eller billigste løsninger.

Valg af VVS’er

Om du skal have udført en mindre eller en større renovation af dit badeværelse, er det vigtigt, at du vælger en kvalitetsbevidst og troværdig VVS’er. Derfor kan det være en god idé at benytte sig af en autoriseret VVS-installatør, så din renovering forløber problemfrit og er udført korrekt.

Er du på udkig efter en installatør til vvs i Aalborg, finder du hos Thomsen & Fals nogle af landsdelens mest kompetente vvs-installatører.