Business

Virksomheder er typisk afhængige af at der er nogle kunder som køber deres produkt eller service.

Virksomhed

trend mogensen ApS

Adresse

Hvedevej 27, 8560 Kolind

Telefon

23347323

E-mail

ulrik@trendmogensen.dk

Webside

https://www.trendmogensen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. juni

Sådan booster du dit salg i din virksomhed

Dette salg kan foregå på mange forskellige måde, men uanset hvordan I sælger jeres produkt, findes der en række teknikker dine medarbejdere bør kende, som kan gøre at de får lukket flere aftaler, og dermed også at jeres salg øges.

Få holdt et foredrag i din virksomhed for at øge motivationen

De fleste virksomheder lever af på den ene eller anden måde at sælge en service til andre, dette er uanset om der er tale om en salgskonsulent eller en telefonsælger. Vil du booste dit salg i virksomheden, kan det derfor være en fordel at tage kontakt til en person som har erfaring med salg. Denne person kan holde foredrag for de forskellige medarbejdere, og afdække forskellige områder af salg. Dette kan være alt fra hvordan du får en bedre kundeservice, til hvordan du sælger mere, til hvordan du øger dit mersalg. Så book dit første foredrag her, dette vil typisk også give dine medarbejdere mere motivation til at yde deres bedste, idet de nu har nogle konkrete værktøjer.

Sørg for hele tiden at holde dine medarbejdere opdateret på nye metoder

Det er vigtigt at dine medarbejdere hele tiden er opdatere på hvilke forskellige metoder der er, når det kommer til at skulle sælge ting til kunder. Dette er uanset om der er tale om b2b salg, eller om der er tale om salg til private kunder. For netop at holde dine medarbejdere opdateret, så de kan yde deres bedste, kan det derfor være en god ide at sørge for jævnligt at give dem muligheden for at deltage i forskellige workshops eller online-kurser. Dette bør både være et tilbud til de medarbejdere med meget salgstræning, men især også et tilbud til dem som har lidt salgstræning og som mangler erfaring.