Business

Hobros historie går over 1000 år tilbage, til en Vikinger ringborg fra året 980. Siden hen er der naturligvis sket en hel del.

Virksomhed

Motion-online.dk

Webside

https://www.motion-online.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. august

Sådan finder du en lejebolig i Hobro

Hobro er en købstad der ligger ved Mariager Fjord. Byen har nu over 12.000 indbyggere og hører til Mariagerfjord Kommune. Regionen er Nordjylland.

Landskabeligt set, er terrænet omkring Hobro kuperet. Både byens nordlige som sydlige dele ligger på ret høje bakker. Hobro er også en stationsby mellem Randers og Aalborg.

Ringborgen kan for resten stadig ses. Den hedder Fyrkat og ligger ca. 2 km vest for Hobro. Fyrkat er i dag et Vikingecenter, med en rekonstrueret Vikinger landsby der gør centeret til en velkendt attraktion.

Et godt sted at bo

Hobro ligger både tæt på motorvejen og er som sagt også en stationsby. Trafikmæssigt er Hobro altså meget privilegeret. Udover en smuk beliggenhed og rødder i fortiden, har Hobro også meget andet at byde på. Der er hyggelige gågader med mange interessante butikker.

Der er også meget underholdning at finde. Havnen er et kulturelt mødested og Fyrkat er en rigtig turistmagnet. Find en lejebolig i Hobro, her er der nemlig mange gode muligheder.

Overvejer du et nyt gulv?

Et nyt gulv giver dit hjem klasse. Der findes mange muligheder for flotte gulve. En, som er blevet meget populær på det sidste, er epoxy.

Epoxy er et ekstremt robust syntetisk materiale. Epoxy er vistnok den sejeste overflade til gulve og meget andet, vi i dag kan fremstille. Det er ekstremt holdbart og slidstærk. Udover det, giver epoxy også mange valgmuligheder. Epoxy kan laves i alle mulige farver. Det er meget velegnet til højglans. I modsætning til de fleste andre højglans gulvmaterialer vil epoxy bevare glansen i lang tid. Et nyt epoxy gulv vil opgradere hele din lejlighed. Både æstetisk og værdimæssigt.

Lidt viden om epoxy

Epoxy er et skinnende plastmateriale - et såkaldt kunstharpiks. Epoxy giver en perfekt højglans, men uden at være glat. Et epoxy gulv er faktisk et af de mest skridsikre gulve overhovedet. Det er også meget praktisk, fordi det er nemt at holde rent.

Et epoxy gulv er velegnet til stort set alle husets rum. Dets robusthed er perfekt til slidområder som entreen. Det er også 100% vandfast og vandtæt. Det gør epoxy velegnet til vådrum også. Epoxy er også syrefast, så det er perfekt til et køkken også.

De mange valgmuligheder indenfor farvenuancer gør et epoxygulv til en hurtig genvej til et flot hjem.