Business

Det kan virke som et kæmpe projekt at skulle flytte, og for nogen virker det helt uoverskueligt.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Sådan gør du flytningen lettest for dig selv

Flytning behøver ikke at være så besværligt, og tænker man lidt praktisk og fornuftigt, kan man faktisk få rigtig meget ud af en flytning. Det er eksempelvis en god anledning til at få ryddet op i gemmerne og sorteret alle de ting, man har fået samlet sammen i årenes løb.

Det kan også være en mulighed for at starte på en frisk og slippe af med dårlige vaner. Forsøg at vend flytningen til noget positivt, og følg disse råd – så er det slet ikke så besværligt.

Sorter og smid ud inden du pakker ned

Hvis du vil undgå at slæbe ting til den nye bolig, som du alligevel ikke kommer til at bruge, så er det en god ide at sortere og smide ud inden flytningen. En flytning er en god anledning til at få ryddet op i alle de ting og sager, der hober sig op i årenes løb.

Undersøgelser har vist, at vi ikke bliver gladere af at have flere ting, men at vi tværtimod kan skabe mere ro og overblik i vores liv, hvis vi begrænser vores forbrug og kun gemmer på de ting, der er nødvendige.

Sæt god tid af

Hvis du sætter god tid af, skal du ikke stresse over flytningen. Hvis du kommer i gang med sorteringen, oprydningen og nedpakningen i god tid, kan du bedre overskue det, og vil ikke komme blive for presset over projektet.

Undgå at have for mange andre planer i flytteperioden

Det er en god ide ikke at have for mange planer i flytteperioden, da du skal regne med at bruge mere tid, end du lige tror. I de dage, hvor selve flytningen foregår, skal du regne med, at du ikke har tid til ret meget andet.

Hvis du ikke kan overskue det selv og ikke har råd til at hyre en flytteforretning eller en flyttemand til at hjælpe, så overvej BOXIT. Flytteboxen er et alternativ til flyttemænd, som giver dig tid og ro til at klare flytningen i dit eget tempo.