Business

Der er ikke nogen tvivl om, at de er fedt at være selvstændig her i Hobro.

Virksomhed

PeopleNet Aalborg

Adresse

Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg

Telefon

35144445

E-mail

info@peoplenet.dk

Webside

https://peoplenet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. maj

Sådan kan du styrke dine kompetencer som selvstændig i Hobro

Vi har et godt og solidt netværk af dygtige selvstændige, der kan hjælpe hinanden med at blive bedre og skabe mere forretning til byen.

Uanset hvilken branche du er i, er de fleste brancher i dag blevet mere og mere digitale, hvilket vil sige, at det er en god idé at kunne følge med udviklingen og styrke sit kendskab til alt det, der sker online omkring en, så man også kan tilbyde sine kunder helt nye kompetencer.

Sørg for at efteruddanne dig selv

Det er altid en god idé at søge ny viden og være nysgerrig på alle de ting, der sker omkring dig. Når du sørger for at følge med udviklingen, garanterer du også dig selv, at du kan blive ved med at opfylde de krav, dine kunder har til dig, og på den måde kan din virksomhed blive ved med at vokse, selvom tiden ændrer sig.

Derfor er det en god idé at søge ny viden og tage på kurser, der kan støtte dig faglige kompetence, så du altid er klar til den udvikling, der kommer. Hos Peoplenet kan du finde en lang række af forskellige kurser, der kan styrke din digitale kompetence, så du kan være med til at kommunikere bedre med dine kunder og kan løse opgaver for dem, der har mere digitalt fokus.

Med internettet i dag er det blevet muligt hele tiden at holde kontakten med dine kunder digitalt, og det har ikke kun gjort kommunikationen en hel del nemmere, men det har samtidig også åbnet op for muligheden for at finde kunder uden for Hobro, så du kan begynde at servicere flere dele af Danmark og på den måde have en større kundekreds.

Derfor skal du have en hjemmeside til din forretning

Her er det også vigtigt, at du har en hjemmeside til din virksomhed, så det bliver muligt for potentielle kunder at finde dig, når de sidder og mangler en, der har alle dine talenter. Det gør det nemmere for dig at skaffe kunder, når du sørger for at have en god og informativ hjemmeside, der kan vise alle, hvad du kan.

På din hjemmeside er det også en rigtig god idé at nævne alle dine digitale kompetencer og netop bruge disse til at gøre det nemmere for dig at lave forretning. På denne måde kan du eksempelvis tilbyde mulige kunder, at I kan starte med en Skype samtale for at finde ud af, om I skal arbejde sammen. På den måde kan du spare en masse tid på at køre til et møde, og sådan kan internettet optimere din forretning.