Business

Hver gang et stort byggeprojekt er slut, er der altid en masse rengøring, som der skal ordnes.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Sådan kan en bagtipskovl give en renere byggeplads

Men det behøver ikke være sådan, hvis man blot sørger for at bruge de rigtige maskiner, så man rydder og sviner mindst muligt.

Det er præcis det, som en transportkasse til traktor kan gøre for byggepladsen. Den fungerer på den måde, at når der er noget, der skal flyttes, så kan man aflukke skovlen og dermed får en såkaldt transportkasse. På den måde undgår I, at der falder jord ud over det hele.

Brug altid en transportkasse til traktor

Der er ingen undskyldning for at flytte noget uden at bruge en transportkasse. Hvis I flytter noget med en skovl til en traktor, så kan I aflukke den. Det er også grunden til, hvorfor flere er begyndt at anvende transportkasser, så der ikke ligger jord over det hele. Eller hvad det er, at I skal flytte.

For der er ingen grund til at gå og rydde op efter noget, som slet ikke burde være der. Hvis du gentagne gange oplever det problem på din arbejdsplads, så bør du overveje en transportkasse med det samme.

En renere byggeplads sparer penge

Hvert år koster det mange penge at rydde op efter byggeprojekter. Om det er fra en anlægsgartner eller til nye boliger. I dag findes der gode alternativer til at have rod over det hele.

Hvert år kan byggefirmaer spare mange penge, fordi de ikke behøver bruge ligeså mange penge på oprydning efterfølgende. De sparer enten penge på, at deres ansatte hurtigere kan afslutte et byggeprojekt. Ofte er det entreprenør virksomheder, som selv står for oprydningen, da de skal aflevere en pæn byggeplads.

Andre gange hyrer de et rengøringsfirma udefra, som står for at gøre et nyt byggeri klar til dem, som skal flytte hen. Her kan de spare nogle penge på, at de har mindre arbejde.