Business

Hvert år hører du om studerende, der ikke kan leve af deres SU, så derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan få din økonomi til at hænge sammen, selvom du skal leve på SU.

Virksomhed

Findforsikring ApS

Adresse

Vesterbrogade 39 1.sal, 1620 København V

Telefon

86518000

E-mail

kontakt@findforsikring.dk

Webside

https://www.findforsikring.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. maj

Sådan kan studerende leve på deres SU

Det er muligt for de fleste at få deres økonomi til at hænge sammen, samtidig med at fokusere på deres skolegang.

Spar penge på dine forsikringer

For at spare penge er det vigtigt, at du starter med at gennemgå alle dine udgifter. Der vil ofte være mange penge at spare i dit nuværende budget, hvis du går gennem det med kritiske øjne.

Du kan få en billig forsikring for unge studerende, så hvis du har en almindelig forsikring, vil der typisk være mange penge at spare her. På samme måde kan du gå gennem alle dine andre udgifter, da der typisk er en del særordninger for studerende, da virksomheder godt ved, at du er studerende.

Du kan forhøre dig hos alle, om der er nogle penge at spare, ved at du er studerende. Ofte kan du spare langt flere penge, end du regner med, da mange slet ikke oplyser om mulige rabatordninger.

Undgå madspild er din redning

Det har aldrig været lettere at spare penge på madbudgettet, end det er i dag. De seneste år er de fleste byer begyndt at tilbyde madspild ordninger. Det betyder, at butikker afleverer mad med udløbet udløbsdato på en central enhed, hvorefter du kan komme og hente maden.

På den måde kan studerende let få deres madbudget til at hænge sammen, hvis de er villige til at spise meget forskelligt mad. Det er klart, at du ikke kan være kræsen, når det kommer til madspild, da du ikke selv kan styre, hvad der er udløbet.

Men som studerende er der helt sikkert sjovere udgifter at have end mad. Hvis du kan spare på husleje og mad, så har du stort set sparet det meste af dit budget væk.

Flyt til Hobro

For at spare på dine udgifter til husleje, kan du flytte til en billigere by. Det er langt billigere at bo i Hobro end både Aarhus og Aalborg, så der er mange penge at spare.

Selv hvis du går på universitetet i en af disse byer, så kan du ordne dine lektier i toget, og fordelen med toget er også, at der er tilbud på, hvad du betaler som studerende. Derfor kan du spare mange penge hver eneste måned, hvis du flytter til Hobro.

Hvis du benytter disse spareråd, kan det sagtens lade sig gøre at leve af sin SU. Derfor anbefaler vi til alle, at de benytter rådene, så du ikke behøver sætte dig selv i gæld, når du studerer.