Business

En elcykel er efterhånden blevet rimelig populær blandt dele af befolkningen. Den tager alle de positive attributter fra en cykel og påfører yderligere teknologiske egenskaber.

Virksomhed

Elcykelinfo.dk

Webside

https://elcykelinfo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. oktober

Skal du købe en elcykel? Her er fordelene og ulemperne

Den klassiske, gammeldags cykel er fleksibel, da du kan have den med alle steder – selv i bussen og toget. Den er agil, du kan transportere dig selv over næsten enhver overflade, miljø eller område. Og den er pålidelig, du bestemmer selv, hvornår cyklen kører, den er hverken forsinket eller bagud i tidsplanen. Alt dette og mere har elcyklen og byde på. Men er det det rigtige køb for netop dig? Find yderligere information og eksempler på elcykelinfo.dk.

Hvad er godt, og hvad er skidt?

Herunder finder du de positive og negative sider af elcyklen:

Det positive

- Hvis du har langt på arbejdet eller ofte skal rundt omkring i byen eller ude på landevejene, gør elcyklen det meget lettere og hurtigere at komme rundt. Ikke mere sliden i pedalerne med sved på panden. Nu kan du møde op uden at være stakåndet, og du bruger mindre tid på selve transporten.

- I samme tankegang kan elcyklen være økonomisk godt, da du kan bruge den i stedet for en bil eller busbillet og togbillet – såfremt det er inden for en vis distance. Over længere tid er det penge sparet.

- I disse klima-tider er elcyklen også et klimavenligt alternativ til f.eks. bilen. Elcyklen udleder omtrent 10 gange mindre CO2 end en mellemstor bil (afhænger lidt af bilen).

- Selvom elcyklen er eldrevet, kræver det stadig at træde i pedalerne for at få fremdrift, så lidt sundt er det også.

Det negative

- Elcyklen kan være rimelig tung pga. batteriet og så videre og dermed lidt mindre nem at have med at gøre.

- Elcyklen er et forholdsvis dyrt indkøb på kort sigt. De koster som regel 8000 kr og opad.