Business

Skal du rejse med din baby eller dit spædbarn for første gang, så ved vi godt, at det kan være en lidt nervepirrende oplevelse.

Virksomhed

SnegleHuset.com

Adresse

Ærtemarken 19, 2860 Søborg

E-mail

info@sneglehuset.com

Webside

https://sneglehuset.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. april

Skal du rejse med din baby?

Hvad skal I have med, hvordan tager han/hun imod de nye omgivelser, og hvad kan I egentligt godt undvære og absolut ikke undvære.

Husk de vigtigste og uundværlige ting

Lige meget hvor I skal hen, eller hvor længe I skal være afsted, så er der nogen ting, som I skal have styr på.

Først og fremmest så er der de ting, som du altid skal have styr på. Her snakker vi om det vigtige og de praktiske ting:

-Pas.

-Sygesikringskort (blåt og gult).

-Rejseforsikring og sygeforsikringer

-Visum (hvis dette er nødvendigt)

-Vacciner (hvis dette er nødvendigt)

Din baby skal på lige fod med jer have sit eget pas, sygesikringskort, forsikringer osv.

Nogle af tingene er ikke nødvendige, hvis I bare skal et smut til en europæisk destination. I er ikke vant til at skulle huske disse ting for andre end jer selv. Nu skal I fremover også huske det til jeres barn.

Hvilken slags ferie skal I på?

Hvor højt skal I sætte forventningerne, hvor skal I hen og hvad skal I bruge. Det er alt sammen relevant at tænke over, undersøge og snakke om inden, at I tager beslutningen om at tage på ferie med det nyeste og mindste familiemedlem.

Jeres baby har brug for ekstra omsorg og tryghed, når I tager ham/hende ud af sine vante rammer. Det er en god idé at tage ting med hjemmefra, som kan få din baby til at føle sig tryg.

Samtidig er det en god idé, at I har hænderne fri. Hvis jeres barn ikke kan sovet uden sin barnevogn, så kan I blive nødt til at slæbe den med jer. Men en god klapvogn eller bæresele, kan være guld værd, når I er ude og oplevet noget om dagen såvel som om aftenen.

Hvad end I vælger, så bliver det helt sikkert anderledes end I først havde tænkt jer, og det er en god idé at forventningsafstemme og sætte forventningerne lidt lavt. På den måde så bliver I ikke så overrasket, når det går anderledes end planlagt.

Hvor end I rejser hen, så har de også babyer der

Lad nu være med at fylde kufferten med bleer…

Det kan være en god idé at tage nogle snack med, som I ved, at jeres barn gerne vil spise, så I er sikre på, at de spiser, og at der er noget med fra de vante rammer. Men der findes babyer overalt i verdenen, som har det rigtigt godt, så hvis I står og mangler noget, så kan I helt sikkert få fat i det i et supermarked et sted.

Drop panikken og nyd jeres ferie. Børn er (heldigvis) ikke lavet af porcelæn, og hvis I som forældre tager det stille og roligt, så kan jeres barn også slappe bedre af.