Business

Kød direkte fra slagteren er ofte bare lækrere, end de små udskæringer man finder i køledisken hos den lokale købmand. Så går man op i kvalitet og smag, kan man med fordel købe sine kødvarer direkte fra sin lokale slagter.

Virksomhed

Nr. Onsild Slagtehus ApS

Adresse

Rævebakken 2, 9500 Hobro

Telefon

98525874

E-mail

nr@onsildslagtehus.dk

Webside

https://www.onsildslagtehus.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. marts

Slagt og spis med øje for dyrevelfærd

Der er mange fordele i at gå til slagteren. En ting er kvaliteten og friskheden af kødet. En anden ting er den faglighed og service du som kunde mødes med. Holder man selv landbrugsdyr og vælger en lokal dansk slagter, tilgodeser dette valg dyrenes velfærd.

Til hverdag og fest

Ved at gå til slagteren og handle kødudskæringer får man ydermere faglig vejledning og gode råd til optimale tilberedning. En ting er hverdagskosten, men når det gælder større sammenkomster som for eksempel fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, jubilæer og julefrokoster, er det også fordelagtigt at vælge en slagterforretning som udbyder. Eksempelvis kan Nr. Onsild Slagtehus tilbyde en julemenu med alt det klassiske fisk, kød og tilbehør, en steg selv efterårsmenu, komplet grillmenu, salatbar, den famøse helstegte pattegris og meget mere.

Når man bestiller mad ud af huset af en slagter, er én ting at se frem til det lækre, mager kød, men for mange af disse bestillinger indgår også en grillmester til festen, der sørger for alt tilberedning og udskæring. Så skal man som vært blot sørge for at hygge sig med sine gæster.

Slagtning med omtanke

Man kommer ikke udenom, at et dyr på lade livet for at vi mennesker kan spise, så uanset om der er tale om grise, heste, kreaturer, lam eller rådyr skal behandling og slagtningen heraf være med omtanke for dyrevelfærd. Derfor er det også vigtigt at benytte et slagtehus, der arbejder i henhold til lovgivning og med respekt for processen og udskæring såvel som dyr og miljø.

Behandlingen har også stor betydning for kødets smag og kvalitet, og det kan smages om processen er gjort med tid og omtanke. Holder man for eksempel hest, kan man med fordel overveje slagtning frem for en eventuel aflivning, når dagen kommer, hvor dyret skal herfra. På denne måde er det afdøde dyr stadig til nytte og går ikke til spilde.

Ved at vælge en lokal og certificeret slagter, sikrer man ligeledes, at sine dyr ikke skal undergå lange transporter.